Suoraan syvään päätyyn: Andrein debyyttisinglen tuottajatiimissä kansainvälisesti menestyneitä nimiä

Julian Riikonen

Espoosta kotoisin oleva nuori artistilupaus laulaa elämän haastavista aikakausista.

Universal Musicin tuore artistikiinnitys Andrei julkaisi ensimmäisen kappaleen nimeltä Kyyneleet. Aiemmin artisti on tehnyt omaa musiikkia omakustanteisesti sekä ollut osana Överdog-labelin yhtyettä Puolikuu. Artistilla on räppäämisen ja laulamisen lisäksi taito soittaa pianoa.

– Oon soittanu koko elämäni pianoo ja muutenki harrastanu musisointia aina. Haluun et se näkyy ja kuuluu mun musiikista, hän kertoo.

Viime viikolla julkaistu debyyttisingle Kyyneleet syntyi yhteistyössä Nightshift-tuottajakaksikko MVABeatsin ja JAYSTONin kanssa, jotka ovat keränneet menestystä myös kansainvälisillä markkinoilla. Duolla on kokemusta ulkomailla muun muassa Grammy-ehdokkaanakin olleen DaBabyn kanssa työskentelystä.

14-vuotiaana myös Talent Suomessa mukana ollut Andrei loi kaksikon kanssa biisin, joka kertoo tarinan elämän huonommista aikakausista.

– Tää biisi kertoo siit, ku välillä tulee elämässä sellasii hetkii et menee huonommin pidemmän aikaa. Ku tuntuu et kaikki asiat mitä kohtaat pahentaa vaa sun oloo. Välil paras tapa päästä siit olost yli on vaa pakottaa ittensä jatkaa matkaa, ilman et jää velloo siihen suruun, hän kuvailee.

Universalin alla julkaistun tunteellisen singlen jälkeen laulajalta voidaan odottaa jo pian lisää uutta tuotantoa.

– Kappaletta seuraa pian lisää musiikkia, jossa perinteiseen hiphop-soundiin sekoittuu modernia tuotantoa. Tällä hetkellä työn alla on uutta materiaalia, jossa kuullaan vaikutteita Roddy Ricchiltä ja old school rapin järkäleiltä, kuten Warren G:ltä, sanotaan tiedotteessa.

Kuuntele artistilupauksen herkkä kappale alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.