Cledos mukana toistamiseen kansainvälisessä yhteistyössä – Triple A Remixillä kuullaan myös NLE Choppaa

Vierailijana kappaleella on yhdysvaltalaisräppäri NLE Choppa.
Warner Records

Kappaleella kuultava ruotsalaisduo Jubël nähtiin tänä kesänä keikalla myös Suomessa.

Kansainväliset yhteistyöt ovat viime vuosina yleistyneet ja osansa ovat saaneet myös suomalaiset räppärit. Tällä kertaa vuorossa oli Cledos, joka on mukana ruotsalaisduo Jubëlin Triple A -hitin uudella remixillä. Alkuperäiseltä versiolta tuttu NLE Choppa on myös mukana, joten kyseessä on melko poikkeuksellinen tapaus – harvoin pääsemme kuulemaan suomalaista räppiä samalla biisillä jenkkiräpin suurnimen kanssa.

Suomi-Ruotsi-yhteistyöt ovat puolestaan olleet tuttu ilmiö ja Cledokselta löytyy vyöltään kotimaassa jättihitiksi noussut Samma gamla vanliga (Remix) yhdessä Iben, Averagekidluken ja ruotsalaisen A36:n kanssa.

Jubël on ollut suurehkossa suosiossa jo usean vuoden ajan; kaksikon ylivoimaisesti suurin hitti Dancing In The Moonlight julkaistiin vuonna 2018 ja tällä hetkellä kuukausittaisia kuuntelijoita Spotifyssa on lähes kuusi miljoonaa. Kaksikko nähtiin tänä kesänä myös Suomessa esiintymässä.

20-vuotias NLE Choppa on puolestaan kasannut muutaman vuoden aikana erityisen laajan katalogin. Alun perin Shotta Flow –hitistään parrasvaloon noussut nuori on luonut ympärilleen suoranaisen ilmiön ja yhteistöitä löytyy muun muassa 50 Centin ja Roddy Ricchin kanssa.

Tuore yhteistyö ei kuitenkaan ollut täysi yllätys, ainakaan tarkkasilmäisimmille, sillä Cledos vihjasi aiemmin yhteistyöstä TikTok-tilillään. Vaikka kyseessä on jo ennestään suositun biisin remix-versio, on yhteistyö arvokas kotimaiselle rap-musiikille ja se asettuu osaksi kansainvälisten yhteistöiden jatkumoa – tosin suuremmalla kaavalla. Tuotoksen voit kuunnella alla olevasta linkistä.