Uuden aallon OG:lle on kysyntää – SKII6:n singlellä fiittaa LEWIZKI

Julian Riikonen

SKII6 on nuori veteraani.

Skorpioni-artisti SKII6 on viime aikoina ollut aktiivisesti studiolla. Uusia biisejä on syntynyt ja nyt niistä on julkaistu ensimmäisenä kappale nimeltä Kysyntää.

27 Heavyn ja GD Beatsin tuottama biisi kertoo ”junnuaallon veteraanin” elämästä tuoden samalla energiaa ja motivaatiota harmaan vuodenajan keskelle. Kappaleella on mukana heleä-ääninen LEWIZKI, jota on viimeksi kuultu hänen ja Rähinälle kiinnitetyn Areksen yhteisellä Elysium-EP:llä.

Myös tämän kaksikon välinen kemia selkeästi toimii. Ei olisi ihme mikäli duo innostuisi tekemään enemmänkin yhteistä materiaalia kun ottaa huomioon miten saumattomalta lopputulos kuulostaa.

Single on ainutlaatuisesta äänestään tunnetun SKII6:n toinen tänä vuonna. BML:n kanssa tehdyn Rafael Nadan lisäksi adlib-kuningas on ollut viimevuotisen debyyttialbuminsa julkaisun jälkeen äänessä Slikin Hodari-bängerillä.

Kuuntele Kysyntää alta. SKII6:n keikoille vaikuttaisi ainakin olleen hiukan hiljaisemmasta ajanjaksosta huolimatta tilausta, sillä artisti on mahdollista nähdä lähiaikoina Turussa, Lohjalla ja Helsingissä.