Tulokasartisti Spaik teki anthemin kuukauden ehkä odotetuimmasta päivästä

Joonatan Kaarre

Kappale sai artistin itse ohjaaman ja editoiman videon.

Kesällä debyytti-EP:nsä julkaissut ja tuolloin myös Klangin haastattelussa ollut tulokasartisti Spaik on palannut uudella materiaalilla. Nyt ilmestyneen singlen nimi on Aika on rahaa.

Kappaleen tuotannosta vastaa Jaakko ”Hai” Huhta, jonka kanssa Spaik on tehnyt yhteistyötä alusta alkaen. Uusi biisi sai alkunsa palkkapäivänä.

– Kuuntelin biittejä ja kyseinen biitti vaan sopi siihen fiilikseen, että oli just tullu palkka tilille. Aloin heti friistailaa ja biisi rakentu siitä tosi helposti. Äänitin sen heti mun vaatehuoneessa. Tää biisi on mun palkkapäivän anthem, Spaik sanoo.

Single on ensimmäinen julkaisu helsinkiläisen omakustanneartistin seuraavalta kokonaisuudelta. Ensimmäisestä EP:stään hän kertoo saaneensa todella lämmintä palautetta.

– Sen jälkeen moni on tullut kyselemään seuraavaa julkaisua, josta oon saanut vielä enemmän intoa musan tekemiseen. Oon tehnyt paljon töitä musan eteen ja huomaan kehittyväni askel kerrallaan.

Uuden musiikkivideonsa alan opinnot aloittanut Spaik ohjasi ja editoi itse. Kuvauksesta huolehtivat Joonatan Kaarre ja Emir Al-Emara.

– Lisää voi odottaa lähitulevaisuudessa!

Katso tuore video alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.