Tanssilattialle itkee – artistitulokas LukaBo julkaisi tunteidentäyteisen singlen

Indieartisti julkaisi singlen kolmen muun aloittelevan artistin kanssa.

Länsi-Vantaalta lähtöisin oleva taiteilija LukaBo julkaisi viime viikolla singlen Valoo Sun Pimeään, jonka ideana on herättää ristiriitaisten tunteiden avulla hyvää fiilistä.

– Ideanamme oli tehdä energinen mutta lyyrisesti samaistuttava kesäbiisi johon voi sekä itkeä että tanssia, hän kuvailee.

Musiikki on ollut aloittelevan artistin elämässä lapsesta asti. Aikaisemmin bändeissä kitaraa soittanut sekä laulanut LukaBo koki nyt, että on aika viedä uraa seuraava askel haluamaansa suuntaan.

– On aika viedä sooloura seuraavalle tasolle tämän singlejulkaisun myötä.

Kappale sai alkunsa studiosessiolla vierailevien artistien Spaik:in, Kunta:n sekä Mikael Laurentin ja kappaleen vastaavan tuottajan Krisin kanssa. Artisti on tuntenut räppäreistä Kuntan kanssa jo pidemmän aikaa, jonka kautta mukaan tulivat myös Mikael ja Spaik.

– Kunta on ollut monta vuotta yksi mun läheisimmistä ystävistä ja sitä kautta tutustuin Mikaeliin, jonka studiolle mentiin sessarille. Spaik ilmestyi Mikaelin kautta mestoille, ja sit siinä samalla kun tutustuttiin niin toi biisi vaan syntyi tosi luonnollisesti, hän kertoo.

Biitin menevästä mutta melankolisesta tuotannosta vastaa kappaleen vastaavan tuottajan Krisin lisäksi muun muassa pehmoainoa tuottanut Andrea, sekä Kuumaa yhtyeestä tuttu Okko Ilmari.

– Tää biisi on kirjoitettu tosi abstraktisti, koska jokaisella kirjoittajalla on tässä oma näkökulma tekstiin. Tän takii ajattelen, että myös jokainen kuuntelija saa itse muovata oman merkityksensä lyriikoille.

Seuraavaksi LukaBo keskittyy ensimmäisen projektinsa luomiseen.

– Projekti tulee sisältää tän singlen lisäksi muutaman soolokappaleen. Luvassa on myös keikkailua. Tavoitteenani on tulevalla projektilla maalata kuva siitä mistä pidän musiikissa ja mitä minä olen, hän tuumii.

Fiilis räppärillä on kiitollinen saadun positiivisen palautteen vuoksi.

– Oon niin kiitollinen siitä miten paljon jengi jako tota biisii eteenpäin ja tuli antaa palautetta, joka on ollu pelkästään positiivista. Ehkä ainoo mikä ois voinu mennä paremmin on että biisi ois menny johonkin listoille, mutta siitä ettei niin nyt käyny voi syyttää vaan itseään ja kiireistä julkaisuaikataulua. Biisi on kuitenkin nyt kuunneltavissa ja se on mulle tärkeintä!

Kuuntele indieartistin tuorein single tästä: