Räppiä ja röyhkeyttä – Mouhous julkaisi uuden singlen toiselta albumiltaan

NADI

Suomiräpin punk-bändinä tunnettu yhtye julkaisi uuden singlensä viime perjantaina.

Tänä kesänä festarilavoja tähdittävän ja energisestä esiintymistyylistään tunnetun Mouhouksen uusi single löytyy syksyllä julkaistavalta bändin toiselta albumilta. Uusi Haamuna-kappale on tehty yhdessä Mouhouksen tuottajien KIROn ja Heviteemun kanssa.

– Haamuna biisi on röyhkeä ja räpimpi kuin meidän tulevan levyn aikaisemmin julkaistut sinkut. Jos pitäisi joku mielenmaisema maalata biisin yleisestä fiiliksestä nii ehkä se, kun tuut iha liian myöhässä niihin tylsiin juhliin sun tuoreessa kokovalkosessa fitissä ja jengi miettii mistä oot tipahtanu paikalle leijumaan. Näissä juhlissa vaan ei oo tarkotuksena käyttäytyä vaan sörkkiä vähä jokaiseen ampiaspesään et jengi ois ehkä enemmänki ku ois just nähny haamun, kokoonpano toteaa.

Yhtyeen debyyttialbumi I Hate Mouhous pysyi Suomen virallisella albumilistalla puolisen vuotta ja keräsi kolmikolle peräti neljä Emma Gaala -ehdokkuutta.

Alun perin Jyväskylästä ponnistaneet Monako, Valentin ja Van Hegen eli Mouhous on anteeksipyytelemätön kolmikko, joka ei ole pelännyt ottaa vaikutteita muista genreistä. Festareiden bäkkäreiltä yhteisen polun aloittaneen kokoonpanon musiikissa yhdistyvätkin räppäämisen lisäksi punk-asenne sekä ajankohtaiset soundit.

Mouhouksella on tällä hetkellä käynnissä MOUHOUS IS NOT DEAD -kesäkiertue. Kokoonpano nähdään muun muassa elokuussa järjestettävillä Blockfesteillä.