Esikoisalbumiltaan poisjääneen kappaleen julkaissut Etta antaa voimaa yksinäisille ja eronneille

Niko Hirvimäki

Ämmä-hitillään kultaa striimannut artisti julkaisi uutta musiikkia.

Warnerille levyttävä Etta on viime aikoina ollut esillä Spotify-listoilla menestyneellä Ämmä-kappaleella. Nyt laulaja-räppäri on palannut uudella Koditon-singlellä, joka toimii vertaistukena tunteiden kanssa kipuileville kuuntelijoille.

Kappaleen tekijätiimiin kuuluvat Etan lisäksi Salahpolo, Yrjänä ja Kyösti Salokorpi. Sanoitusten taustalla on henkilökohtainen tarina yksinäisyyden tunteesta.

– Olin pitkässä ihanassa parisuhteessa, joka kuitenkin tuli päätökseen muutama vuosi sitten. Tää biisi kertoo siitä mun eron jälkeisestä kipuilusta, kun yritän löytää taas mun paikkaa itekseni täs maailmassa. Oon ollut viime aikoina helvetin yksinäinen, ja tuntuu, että eron jälkeen en oo saanut yhdeltäkään jäbältä sellaista kohtelua, jota ansaitsen ja kaipaan, Etta kertoo tiedotteessa.

– Haluun ajatella kuitenkin, et kaikki tapahtuu syystä ja et meille jokaiselle on tuolla se ihminen, jonka kanssa voi tuntee olonsa 100 % turvalliseksi ja rakastetuksi. Toivon et tää biisi antaa voimaa jokaiselle, joka kamppailee samojen asioiden kanssa tällä hetkellä – ette oo yksin, Etta lisää.

Kappaleen piti alun perin olla mukana jo kesällä julkaistulla Tyttö-albumilla. Lopulta Etta tiimeineen päätti kuitenkin julkaista sen myöhemmin erillisenä singlenä.

– Tuntu et tää tarina ois levyllä jääny liian pimentoon ja koin kappaleen myös ansaitsevan ihan oman hetkensä. Tää biisi tuntuu itelleni ajankohtasemmalta kuin koskaan näinä syystalven pimeinä tunteina.

Koditon-videon näet alta. Ohjaajana on toiminut Niko Hirvimäki.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Uutista korjattu 26.11.2021 klo 12:40: Etta ei ole enää PME Recordsin ja Warner Musicin yhteinen artisti, vaan hän levyttää nykyään ainoastaan Warnerille.