Temper2:n ja TPH:n astraalimatka puettiin housempaan muotoon

Temper2 ja Timo Pieni Huijaus studiolla.

Tuoreesta remixistä vastaa Daun Lou.

Uuden kotimaisen indielevymerkin Havocin perustajakolmikkoon kuuluva Temper2 droppasi kesällä Polku-singlen, jolla on mukana kolmatta sooloalbumiaan valmisteleva Timo Pieni Huijaus. Nyt tuottaja-DJ:n ja Rähinä-artistin yhteistyökappaleesta on julkaistu ensimmäinen virallinen remix.

Uudelleenversioinnin takana on kuopiolainen Daun Lou. Tuottaja-DJ on aiemmin remixannut muun muassa Kubea esitellessään oman visionsa Killah Recordsin julkaisutoiminnan aloittaneesta WUSSUP-singlestä.

Mikäli Polku-kappaleen alkuperäinen versio on jäänyt tarkistamatta, niin tilanne kannattaa korjata esimerkiksi tsekkaamalla sille kuvattu musiikkivideo. Videon on ohjannut Mikko Kuoppasalmi.

Daun Loun mukaan hänen versionsa on saanut vaikutteita discon ja lofi housen välimaastosta. Lisäksi artisti on maustanut kappaletta lyriikoiden maalailevaan moodiin sopivilla elementeillä.

– Alkuperäisessä biisissä fiilasin erityisesti sen sanoituksia ja sitä, että oli tehty tutun ja turvallisen sijaan jotain massasta erottuvaa. Vein siksi myös remixin tyylillisesti ihan eri suuntaan kuin mitä itse olen tähän mennessä tuottanut, Daun Lou sanoo.

Kappaleella äänessä olevan TPH:n tuleville soolojulkaisuille ei ole vielä lyöty lukkoon päivämääriä, mutta materiaalia kuitenkin on ja lisää valmistuu koko ajan. Samoin Havocin suunnalta on tulossa useita julkaisuja ensi vuoden puolella, mutta niitä odotellessa kannattaa testata miten Polku (Daun Lou remix) toimii.