LukaBo valmistautuu esikoisalbumin julkaisuun – projektin kolmannen singlen idea saatiin jo seitsemänvuotiaana

Kappale on kolmas julkaisu tulevalta projektilta.

Länsi-Vantaalta ponnahtava tulokasartisti LukaBo julkaisi vuoden ensimmäisen singlensä silloin tällöin. Artistin edellisiin julkaisuihin lukeutuvat muun muassa Jenni Vartiaisen kappaleen Duran Duranin uudelleenversiointi sekä oma biisi nimeltä Valoo Sun Pimeään, jossa on mukana omia musiikkiuriaan aktiivisesti työstävät Mikael Laurent, Spaik sekä Kunta.

Lapsesta asti musikaalinen artisti valmistautuu uusimmalla julkaisullaan myös suuremman kokonaisuuden julkaisuun. Eri tyyleistä vivahteita ja r&b-soundilla kuorrutettu single sai alkunsa jo pitkän aikaa sitten. Kappaleen on tuottanut Kris, joka on ollut tuottamassa muun muassa Venetia-albumia.

– Kyseinen kapppale sai alkunsa jo vuosia sitten kun noin seitsemän vuotiaana muusikon alkuna keksin ensimmäisen oman sointukiertoni kitaralla. Soittelin kiertoa vuosia päivittäin kunnes yhtenä päivänä istuin sänkyni laidalla ja koitin ensimmäistä kertaa kirjoittaa sanoituksia vihkoon, aloitin titlellä ”silloin tällöin”. Siltä istumalta kirjoitin kappaleen pääosin ja tajusin heti että nyt rakas sointukiertoni löysi paikkansa. Vein ideani tuottajalleni Krisille, joka äänityksien jälkeen taikoi tuotantoon täysin uuden kulman johon rakastuin heti, hän muistelee hymyillen.

Kappaleen kanssa julkaistiin samaan aikaan myös musiikkivideo, jonka on kuvannut Yuteworld.

– Visuaaleilla on haettu fiilistä että video näyttäisi siltä miltä kappale kuulostaa, sekä tuoda omaa visuaalisuuttani myös esille. Lokaatio valinnat perustuu aitouden estetiikkaan ja itselleni tärkeisiin paikkoihin, LukaBo kertoo.

Seuraavaksi artisti valmistautuu suuremman kokonaisuuden eli albumin julkaisuun. Silloin tällöin on tulevan projektin kolmas kappale.

– Tulevaisuudessa on luvassa ensimmäinen isompi kokonaisuuteni jota olen työstänyt pitkään, sekä keikkailua.

Nappaa musiikkivideolla varustettu biisi kuunteluun ja katseluun alta.