Tuhman Musicin Tupe julkaisi uuden singlen: ”Inspis tuli siitä, kun törmäsin vanhaan tuttuun kadulla”

Artistilta on nähty jo keikkojakin.

Levy-yhtiö Tuhma Musicin tuorein kiinnitys Tupe. julkaisi perjantaina uuden singlen. Ensimmäinen julkaisu levy-yhtiön alla kuultiin maaliskuun alussa, kun artisti julkaisi TikTokistakin tutun kappaleen MTV3. Uusin kappale kantaa nimeä Mitä kuuluu, ja nimensä mukaisesti se vastaa kyseiseen kysymykseen.

– Inspis biisiin tuli siitä ku törmäsin tälläseen vanhaan, ”ex bestfriend” -tyyppiseen jäbään, ja jäätiin sitten juttelemaan. Sit kelasin et toi ois kiva idis biisille, kun kaikilla on varmasti joku tällänen tuttava ketä ei enää tunne ollenkaan, Tupe kertoo.

Reilu kuukausi sitten julkaistu debyyttisingle levy-yhtiön alla sai poikkeuksellisen vastaanoton yltäessään moniin listasijoituksiin; tähän päivään mennessä biisi on kerännyt lähes miljoona kuuntelua Spotifyssa. Artisti itse on vastaanotosta hieman yllättynyt.

– Vastaanotto oli yllätys, ei ollu mitään odotuksia siitä et miten biisi lähtis. Koitin olla tuijottamatta sillon julkasupäivänä sitä Spotify for Artists -appia, mut aina välillä ku sitä tsekkaili niin oli jotenki tosi pysäyttävää se et miten paljon sitä kuunneltiin. Ja ehkä vielä enemmän se että kuinka moni laitto viestiä siitä et tykkäs biisistä!

Uuden musiikin julkaisemisen myötä Tupea on nähty myös keikkalavoilla, muun muassa yhdessä Costeen kanssa ja keikkoja tullaan näkemään lähitulevaisuudessa lisää.

– Kalenterissa on jo lisää keikkoja ja ootan et pääsen niitä tekemään! Biisejäkin on valmiina, et uutta musaakin tulee täs lähitulevaisuudessa, paljastaa artisti.

Keikkoja ja uusia julkaisuja odotellessa voit kuunnella tuoreen biisin alta.