The Chosen Ones (viikko 35)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: Headie One – Ain’t It Different (feat. AJ Tracey & Stormzy)

Tuottajat FRED ja Toddla T loivat Red Hot Chili Peppersin Pretty Little Ditty kappaleesta toimivan räppibiitin, joka ei aiheuta myötähäpeää – näin syntyi Headie Onen uusin sinkku Ain’t It Different. Räppäri sai seurakseen kappaleelle myös AJ Traceyn ja Stormzyn eikä kappaleesta löydy mitään häiritsevää. Tuleeko tästä artistin isoin sinkku, kuten MIST brittiräppärillä kävi? Tällöin myös samainen tuottaja FRED tuotti So High biisin, jossa samplattiin Toni Braxtonin You’re Makin’ Me High kappaletta.

Viikon albumi: Nas – King’s Disease

Nas jatkaa pysymistään relevanttina vuodesta toiseen luoden levyn yhdessä tunnettun tuottajan Hit-Boyn kanssa ja tuoden mukanaan levylle tämän päivän artisteja, kuten A$AP FerginFivio Foreignin ja Lil Durkin. Levyllä kuullaan niin klassisempia biittejä kuin myös tätä päivää olevia bängäävämpiä biittejä, joten kappaleita on tarjolla niin vanhoille räppipäille kuin uusillekin. Lisäksi levyllä kuullaan pitkästä aikaa Nasin räppiyhtyeen The Firmin paluu samalle kappaleelle, jossa outron heittää ilman krediittejä jäänyt Dr. Dre.

Viikon musiikkivideo: Pharrell Williams – Entrepreneur (feat. JAY-Z)

Sattumoisin samaa aikaa, kun Nas teki paluun kentälle, niin myös ikoniset supertähdet Pharrell Williams ja JAY-Z yhdistivät voimansa. Entrepreneur kappale ja video on omistettu mustalle väestölle ja videolla nostetaan esille mustia yrittäjiä, jotka ovat onnistuneet yrityksissään. YouTube-videon kommenttiosiossa joku on hyvin heittänyt, että tämä voisi yhtä hyvin olla myös Netflix-sarja ja tähän voikin helposti samaistua, sillä yrittäjien tarinat ovat yleensä aina inspiroivia.