The Chosen Ones (viikko 34)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: Drake – Laugh Now Cry Later (feat. Lil Durk)

Drake-sesonki on täällä ja siitä kertoo myös uusin single Laugh Now Cry Later, jossa on mukana chicagolaisräppäri Lil Durk. Tuorein sinkku on tulista esimakua tulevalta Drizzyn albumilta, joka huhujen mukaan julkaistaan 28. elokuuta ja kulkee nimellä Certified Lover Boy. Toistaiseksi näyttää siltä että hittiä on tulossa, joten jäämme innolla odottamaan sekä seuraamaan onnistuuko Drake rikkomaan vielä lisää ennätyksiä striimausluvuillaan.

Viikon albumi: Burna Boy – Twice As Tall

Afrikan jättiläinen yllätti uudella levyllään Twice As Tall, joka on Burna Boyta vahvimmillaan mitä myös esikoissinkku Wonderful lupasikin heti ilmestyttyään. Sen lisäksi että albumilla ovat fiilis ja musiikit kohdillaan, onnistuu se myös yllättämään kuuntelijan parilla erikoisella tavalla. Erikoisinta on että levyn päätuottajana on toiminut yksi aikamme isoimmista hiphop-moguleista eli Sean Combs, joka tunnetaan paremmin artistinimellä Diddy. Toinen ehkä vielä yllättävämpi asia on levyllä vieraileva newjerseyläinen Naughty By Nature. Kokoonpanolta kuultiin ysärillä useita räppihittejä, mutta sittemmin se on jäänyt taka-alalle. Lisäksi levyä on ollut mukana tuottamassa päätuottajien lisäksi Timbaland ja Mario Winans.

Viikon musiikkivideo: A$AP Ferg – Move Ya Hips (feat. Nicki Minaj & MadeinTYO)

A$AP Fergin viimekuinen Move Ya Hips sai musavideon, jossa ei kuitenkaan nähdä Fergiä saati sitten vierailevia tähtiä Nicki Minajia tai MadeinTYOta. Edellinen visualisoitu musavideo toimi kuin ostos-tv:n aerobic-mainos, mutta nyt kappale on saanut arvoisensa versioinnin, joskin ehkä hieman häiritsevän sellaisen. Video toimii yhtä pelottavan hyvällä tavalla kuin Netflixistä tuttu Black Mirror -sarja, jossa leikitellään futuristisilla kokeiluilla ja niiden mahdollisilla seurauksilla. Samoin myös tällä videolla ilmenee miten voi käydä, kun ostaa realistisen seksirobotin itselleen.