The Chosen Ones (viikko 31)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: Cashh – Wag1 (feat. WSTRN)

Brittisoundin kuuntelijoille jo aikaisemmilta vuosilta tuttu Cashtastic on palannut Jamaikalta takaisin brittiskeneen viiden vuoden mittaisen karkoituksensa päätteeksi. Nykyään nimellä Cassh levyttävä räppäri ei ole ainoastaan muuttanut nimeään, sillä artisti iskee myös uudenlaista soundia kehiin kappale toisensa jälkeen. Tuoreimmalla singlellään Cashh ei ole äänessä yksin, sillä mukana on lontoolainen R&B-kollektiivi WSTRN. Yhteistyön tulos Wag1 on ehkäpä letkeintä kesäsoundia hetkeen ja biisin tittelin mukaisesti tyypit varmasti tietävätkin mikä homman nimi on.

Viikon albumi: The Kid LAROI – F*CK LOVE

Australiasta ponnistava The Kid LAROI yllätti allekirjoittaneet erittäin tulisella debyyttialbumillaan, sillä meillä ei ollut artistista oikein minkäänlaista mielikuvaa etukäteen. Tutkiskelun jälkeen selvisi että on tullut ohimennen kuultua kappaleita, joilla on fiitannut nimiä kuten Lil TeccaLil Tjay ja blackbear. Ensimmäisellä levyllä on myös vierailemassa Lil Mosey sekä artistia mentoroinut edesmennyt Juice WRLD, joka on tällä hetkellä Suomessakin postuumisti virallisen albumilistan kärjessä. Levy on tulokkaalta erittäin hyvä ensiteos ja tulemme varmasti kuulemaan miehestä enemmän myöhemmin!

Viikon musiikkivideo: Ski Mask The Slump God – Burn The Hoods

Viime vuoden Blockfesteillä esiintynyt Ski Mask The Slump God jatkaa omaa kreisiä menoaan uusimmalla sinkullaan Burn The Hoods. Rasisminvastaisen videon konseptin inspiraationa on toiminut losangelesilainen vaatemerkki Wckdthghts, joka on luonut vanhan Haamujengin a.k.a. Ghostbustersin logosta rasisminvastaisen Klux Busters -vaatesarjan. Niin kuin tästä voi jo päätellä, murjotaan videolla Ku Klux Klanin jäseniä hektisen kappaleen saattelemana – kuka muukaan voisi tehdä tätä kuin Pikachu-hattu päässä esiintyvä Ski Mask The Slump God?