The Chosen Ones (viikko 30)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: WizKid – Smile (feat. H.E.R.)

Nigerialainen afrobeats-tähti Wizkid palasi kesäisiin soundeihin julkaisemalla ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan, jonka nimeksi pitäisi tulla Made In Lagos. Kappale on tehty yhteistyössä kalifornialaisen R&B-tähden H.E.R.:n kanssa. Tästä kappaleesta ei iloisuutta tai aurinkoa puutu – voisiko tässä olla tämän kesän kesähitti? Kappaleen on tuottanut P2J, jonka kädenjäljestä on moni artisti ehtinyt jo nauttimaan, kuten esimerkiksi Burna BoyBeyoncéDoja Cat ja lukuisia muita.

Viikon EP: Joey Bada$$ – The Light Pack

Kolme vuotta saimme odottaa uutta Joey Bada$$ia ja odotus oli onneksi sen arvoista. EP-levy sisältää kolme timantinkovaa kappaletta, joista kahdessa on käytetty entuudestaan tuttuja sampleja. The Lightissa on käytetty Cal Tjaderin What Are You Doing for the Rest of Your Life- samplea, joka on tuttu etenkin Jedi Mind Tricksin I Against I:staShine sisältää samplen Roy Ayers Ubiquity -yhtyeen Everybody Loves the Sunshinesta, jota on käytetty muun muassa Commonin Book Of Life -kappaleessa. EP-levy on alkusoittoa tulevalle albumille, jonka pitäisi artistin mukaan tulla ulos puolen vuoden sisällä.

Viikon musiikkivideo: Tyla Yaweh – Stuntin’ On You (feat. DaBaby)

Mitä tekisit, jos voittaisit 50 miljoonaa dollaria? Tyla Yawehin ja DaBabyn Stuntin’ On You -musavideo antaa pientä esimakua siitä, mitä kyseiset herrat tekisivät sillä summalla. Kappale ja video ovat käytännössä fleksaamista isolla pätäkällä. Kieli poskella tehdystä videosta näkyy hyvin etenkin miten rikas huumorintaju on etenkin DaBabylla, joka on varmasti yksi mielenkiintoisimmista nimistä tällä hetkellä. Nähtäväksi jää miten iso nimi myös Tyla Yawehista tulee, kun toinen studioalbumi RAGER BØY julkaistaan ja kummatkin ensimmäisistä singleistä ovat olleet näin kovia.