Madboialin ensimmäinen isompi kokonaisuus tulee ulos syyskuussa

Projektin toinen singlelohkaisu on nyt julkaistu.

Tulokasartisti Madboiali on julkaissut uutta materiaalia. Tuore single on nimeltään Kesäillat, ja sen on tuottanut IGF.

Kappaleen tekeminen onnistui sen tekijöiden mukaan todella nopeasti, sillä se saatiin kasaan noin puolessa tunnissa. Samalla kappale on viimeisin raita mikä on tehty tulokkaan ensimmäistä isompaa kokonaisuutta silmälläpitäen.

Madboialilta on tulossa syyskuussa projekti, joka koostuu kahdeksasta kappaleesta. Levyllä vierailevat esimerkiksi Blacflaco ja BML.

Projektilla on mukana muun muassa drill-, hiphop, afropop- ja r’n’b-vaikutteita. Kokonaisuudelta on saatu aiemmin esimakua kappaleella Pikku hiljaa, jonka visuaalit näet alta.

Madboialin mukaan hänellä oli jo alkuvuodesta valmiina levy jonka hän halusi julkaista, mutta tilanne muuttui artistin menetettyä läheisensä huhtikuun lopussa. Sen jälkeen tulokas päätti tehdä kaiken uudestaan ja alkaa rikkomaan rajoja musiikillisesti.

– Ainoo niin sanotusti ”vanha” biisi jonka päätin pitää on mun ja Blacflacon yhteinen, kaikki muut on tehty kesän aikana. Mun henkilökohtainen lemppari levyltä on outro-biisi jonka nimi on Itsenäinen, Madboiali kertoo.

Madboiali kuvailee levyn intro- ja outro-kappaleita henkilökohtaisimmiksi kaikista hänen tähän asti tekemistään kappaleista. Päätösraita Itsenäinen myös selittää, miksi hän haluaa ainakin toistaiseksi tehdä asiat omillaan ilman levy-yhtiöitä.

– Mulla on mun Molybros-tiimi jonka kaa oon alottanu kaiken ja myös oma studiotiimi jonka kaa teen kaikki musajutut. Täs vaihees en tarvii enempää.

Tällä hetkellä Madboiali on keskittynyt itse musiikinteossakin työskentelemään oman lähipiirinsä kanssa. Omasta elämästään, ympäristöstään sekä läheistensä elämistä inspiroitunut artisti ei kuitenkaan sulje pois yhteistyömahdollisuuksia tulevaisuudessa.

– Fiilaan Abreun musaa tosi paljon ja ulkomailta ois kiva duunaa Dadjun kaa. Kuuntelen myös ruotsalaista musaa tosi paljon, sieltäpäin lemppari varmaankin Cherrie, Madboiali pohtii.

Tulevalle levylle ei ole vielä vahvistettu tarkkaa julkaisuajankohtaa. Kuuntele Kesäillat alta.