The Chosen Ones (viikko 33)

HOODWATCH nostaa tapetille kuluneen viikon keskeisimmät ulkomaiset julkaisut.

Helsinkiläinen DJ-duo HOODWATCH esittelee isoimmat hiitterit Atlantin takaa ja muualta ulkomailta aina maanantaisin Klangissa. Tino Turnerin ja Ville Vicen muodostama kaksikko valitsee kovimman singlen, albumin / EP:n / mixtapen sekä musiikkivideon.

Kaikki julkaisut saat auki suoraan Spotifyssä kansikuvaa klikkaamalla, videon näet upotuksena. Tsekkaa suositukset alta!

Viikon single: Aminé – Easy (feat. Summer Walker)

Aminé viimeviikkoiselta kakkosalbumilta loistaa kesäisellä soundillaan parhaiten kappale Easy, jossa on mukana kovassa nosteessa oleva R&B-tähti Summer Walker. Taustajoukoissa on mukana myös useille huippunimille biittejä väsännyt P2J ja hieman tuntemattomampi Aaron Childs. Letkeä soundi yhdistettynä Aminén ja Summer Walkerin lyriikoihin uppoavat biittiin kuin veitsi sulaan voihin.

Viikon albumi: NLE  Choppa – Top Shotta

Odotettu NLE Choppan debyyttialbumi julkaistiin vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen eikä se pettänyt, vaikka platta olisikin voinut olla hieman lyhyempi ja ytimekkäämpi. Ensimmäinen levy on kuitenkin ehta kokonaisuus joka sisältää monimuotoisia biittejä sekä bängereitä. Muun muassa sinkkuna jo julkaistu Walk Em Down, jossa feattaa Roddy Ricch, on varmasti yksi vuoden isoimpia kappaleita. Lisäksi levyltä löytyy artistin lupaama Shotta Flow 4, joka julkaistiin biisivuodon takia vasta viidennen osan jälkeen. Odotus oli sen arvoista ja NLE Choppa jatkaa korkean tason ylläpitoa.

Viikon musiikkivideo: Blueface – Respect My Cryppin’ (Remix) (feat. Snoop Dogg)

Blueface yhdistää voimansa legendaarisen Snoop Doggin kanssa parin vuoden takaisen Famous Cryp -mixtapensa Respect My Cryppin’ -kappaleen remixillä. Kappaleesta julkaistiin aluksi todella huonolaatuinen animoitu video, jonka jälkeen artisti todennäköisesti itse myös huomasi tämän ja halusi kuvata paremman videon tilalle. Videossa on hyvää meininkiä ja näyttäviä erikoisefektejä eikä sitä katsoessa tarvitse tuntea myötähäpeää – uusi video on laadukas visuaalinen teos, jollaisen tämä kappale ansaitseekin tuekseen.