Suomi ja Viro paiskasivat jälleen kättä – Mikael Gabriel ja nublu jatkoivat yhteistyötä

Tällä kertaa musiikkivideolla päästiin avaruuden sijasta Lapin maisemiin.

Suomen tunnetuimpiin artisteihin kuuluva Mikael Gabriel ja Viron supertähti nublu yhdistivät voimansa jälleen luoden uuden Vihje-hittikappaleen musiikkivideon kanssa. Videosta tehtiin myös lyhytdokumentti, jossa pääsee kurkistamaan kameroiden taakse.

— Mä olen fiilannut nublun tyyliä ja musan tekemistä jo kauan ja meistä on tullut hyviä ystäviä. Mahtavaa saada jatkoa vuosi sitten alkaneelle yhteistyölle. On ollu hienoo päästä tekemään hänen kanssaan biisejä, jotka ylittää maitten rajat ja on saanut inspiraationsa meidän molempien musiikillisista juurista, kertoo Mikael tiedotteessa.

Ensimmäisen kerran kaksikko teki yhteistyötä, kun tällä hetkellä melkein 1,8 miljoonaa kertaa YouTubessa katsottu megahitti Universum näki päivänvalon. Tällä kertaa artistit ovat päässeet  edellisen yhteiskappaleen avaruustunnelmista Lapin talvimaisemiin. Musiikkivideon ohjasi virolainen taiteilija ja ohjaaja Marta Vaarik, joka vastasi myös Universum-musiikkivideosta.

— Tämän musiikkivideon tekeminen vei jopa liikaa energiaa, verta ja hikeä, nauraa ohjaaja Vaarik.

— Videon kuvausprosessi tapahtui äärimmäisen kylmissä olosuhteissa, mutta kaikki sujui loistavasti ja saimme kuvattua kauniita ja hauskoja ottoja. Kappaleen nimi on Vihje, ja niitä videolta löytyykin eri muodoissa! Yritä etsiä ne kaikki!, Vaarik jatkaa.

Uuden kappaleen voit kuunnella alta. Behind the scenes -lyhytdokumentin voit katsoa tästä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.