Savolainen Petosen Panimo on uusi räppiä ja funkia yhdistelevä kokoonpano

Lapsuudesta asti tunteneet jäsenet lupaavat jatkoa keväällä.

Kymmenvuotista taivalta tänä vuonna juhlivan Funkkaa Taikka Kuole (FTK) -kollektiivin levy-yhtiö FTK-levyt julkaisi tuoreen Petosen Panimo -yhtyeen debyyttisinglen, joka hehkuu letkeyttä ja hyväntuulisuutta.

Viisihenkinen bändi perustettiin Kuopion Petosella, josta ryhmän nimi on saanut myös alkunsa. Yhtyeen jäseniin kuuluu tuottaja-räppäri Vinski (Davinsci) sekä räppärit Reko, Sane, Konsta ja Roni.

– Olemme kaikki kotoisin samoilta kulmilta Kuopion Petoselta ja tunteneet lapsesta asti. Ollaan kulutettu räppiä koko ikämme ja musan tekeminen alkoikin meillä kaveriporukan hengailusta ja friistailsessareista, joten oli luonnollista alkaa rekkailemaan juttuja nauhalle. Heitetään edelleen friistailia kaikissa nauhotussessareissa.

Savolaisen rennolla ulosannilla puskeva bändi ilmoittaa sinkun ohella myös julkaisevan ensi keväänä ensimmäisen EP-levynsä.

– Keväällä julkaistava EP sisältää lisää vahvaa funkkia sekä lupaamme biisin muun muassa savolaisittain kispailusta eli tsygäilystä! Julkaisemme EP:ltä myös toisen musavideon. Myös EP:n tuotannosta vastaa yhtyeen jäsen Davinsci.

Yhtyeen ensikappale F.U.N.K. edustaa ryhmän positiivista elämänasennetta ja hyvää meininkiä.

– F.U.N.K. kuvastaa meidän bändin meininkiä ja kannustaa pitämään hauskaa välittämättä kyräilijöistä. Olit sitten lähdössä juhlimaan tai maanantai aamuna hihnalle niin tää biisi saa sun mielen groovaamaan, kertoo yhtye tiedotteessaan.

Biisin tuotannosta ja miksauksesta vastaa bändin jäsen Davinsci. Musiikkivideon on ohjannut ja kuvannut Anna Tissari ja editoinut Mikko Saarinen.

Katso Petosen Panimon debyyttisinglen musiikkivideo alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.