GoodJobLarry räjäyttää tuottajien työskentelyn uudelle tasolle

Tuottajan luomalla kanavalla yhdistetään samanhenkisiä ihmisiä ympäri Suomen.

Muun muassa G-Eazylle tuottanut GoodJobLarry päätti luoda uudenlaisen yhteisön Suomessa toimiville tuottajille. Yhteisön alustana toimii pikaviestintäsovelluksena toimiva Discord, johon on luotu Beatswitch-niminen keskustelukanava.

Beatswitchiin ovat tervetulleita kaikki tuottajat, tunnetut sekä vasta aloittaneet. Kanavalla on mahdollista työskennellä yhdessä sekä oppia uusia tekniikoita ja tyylejä toisilta.

– Tää lähti liikkeelle ystävien keskeisenä tapana kommunikoida ja tehä duunii. Meitä oli noin viisitoista ennenkuin päätettiin, että hei, tänhän vois laittaa julkiseksi, hän kertoo.

Kolmessa viikossa jo 350 käyttäjää

Discordin tultua julkiseksi käyttäjämäärä on noussut erittäin nopeasti. Mukaan on tullut lähes päivittäin uusia henkilöitä.

– Kun laitettiin tää julkiseksi niin postattiin siitä pari kertaa somessa jotain juttuu. On ollu siistii huomata, miten upee jengi meillä on täällä jo nyt kasassa.

Yhteisön kautta on mahdollista työskennellä muun muassa äänikeskustelun kautta sekä striimata omaa ruutua ja tekemistä. Tämä mahdollistaa myös tuoreille tuottajille uuden tavan oppia esimerkiksi tietyn ohjelman käyttöä.

– Meillä on ihanan rento ja matalan kynnyksen omaava ilmapiiri julkisissa chateissa, jonka takia itseään mietityttävistä asioista kysyminen on kans helppoa.

Vaikka kanava on ollut julkinen vasta lyhyen aikaa, on GoodJobLarry ehtinyt pitämään myös yhden kisan tuottajien kesken.

– Ollaan pidetty biitti battle jossa jengi lähetti biittei ja samplei. Valittiin live streamis niistä kolme parasta ja annettiin pienet palkinnot. Tullaan järjestää näitä ehdottomasti lisää! Mun mielest täs on kaikist siisteintä se, et voin duunaa juttui mun frendienkaa vaikka ne ois aivan eri päässä Suomee. Me puhutaan ja jaetaan näyttöi, niin se on melkeen ku oltais samas paikas.

Tulevaisuuden tavoitteita

Discord-kanavan ulkopuolella GoodJobLarrylla on tavoitteena siirtää omaa työskentelyänsä entistä enemmän kansainvälisille markkinoille. Suomessa tuotantoa on kertynyt jo suuri ja palkittu määrä, jonka vuoksi tavoitteiden laajentaminen tuntuu tuottajasta loogiselta seuraavalta askeleelta.

GoodJobLarryn perustamalle Beatswitch-nimiselle Discord-kanavalle pääset liittymään täältä.