EL’o panostaa uudella kappaleellaan aitouteen ja rehellisyyteen

Kappaleessa sukelletaan tärkeän asian äärelle.

Killah Recordsille sainattu EL’o julkaisi vuoden loppuun vielä uuden kappaleen EN OO MENOS TOHO, jossa räpätään aitoudesta sekä todellisuudessa pysymisestä. Räppäreiden mukaan moni esittää olevansa isompaa kuin todellisuudessa on.

– Usein artisteilla tulee ulos esteettistä somee ja muit siistei juttui. Meistä kaikkien pitäis tästä huolimatta pysyy rehellisenä ja ennenkaikkea aitona omalle persoonalleen. Ei pidä alkaa sepitellä juttuja, jotta näyttäisi jotenkin julkikuvassa paremmalta.

Karimin ja Tahan yhteistyö on kestänyt tähän mennessä neljä vuotta ja viimeisimpänä vuotena kaksikko sainattiin Killah Recordsille. Omassa musiikissa heitä motivoi yksi selkeä aihe.

– Täs vuosien varrella ollaan opittu hahmottamaan selkeemmin meiän tyylii ja sitä et mikä toimii ja mikä ei. Yhteiskunta ympärillä motivoi meidän musan tekoo ja koetaan, et taiteen kautta on hyvä tarkastella maailmaa. Sen ei tarvii myöskään aina olla niin korkeelentosta koska myös arkinen taide on tärkeää.

Räppäreille on muodostunut musiikin tekemisessä automaattisesti tietynlainen työnjako.

– Meil on vaan menny tää musan luominen siihen että mä tuotan biisei demojen ja äänitteiden pohjalta ja Karim ideoi kappaleita, Taha toteaa hymyillen.

Kuluneen vuoden risut ja ruusut ovat räppäreille selkeät.

– Ehdottomasti risut on tää pandemia. Siihen perään vielä tuplarisut sille, et ainakun tuntuu, että tilanne paranee niin hommat kaatuu. Ehdottomasti paras asia oli signaus Killahin alle sekä keikkailu, jota ollaan vähän päästy onneksi tekemään tilanteesta huolimatta lämppäreinä sekä Killahin live-illoissa, he sanovat rempseästi.

Nappaa tämän vuoden viimeisiin kuunteluihin mukaan duon uusin kappale alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.