Sebastian Noto rohkaisee tuoreella sinkullaan hyväksymään omat demoninsa ja luurankonsa

Sebastian Noto ja Tactic L.
Julius Konttinen

Artisti kannustaa kuuntelijoita hyväksymään itsensä täysin.

Skorpionilla levyttävä Sebastian Noto on palannut musiikintekoon viime kesänä ilmestyneen ääriviivoja debyytti-EP:n jälkeen. Uunituore single Sanat Hajoo on haikea, mutta samaan aikaan lämmin sadepäivän anthem. Vuotensa artisti on aloittanut positiivisilla fiiliksillä.

– Ootan et päästään bändin kaa keikoille ja ootan keväällä julkaistavia biisejä innolla, joista tää Sanat Hajoo on ensimmäinen, hän kertoo.

Uusin kappale kertoo rakkaudesta ja antaa lupauksen viestin vastaanottajalleen — minä kuuntelen sinua. Kappaleella feattaa Tactic L, kehen Sebastian kertoo ottaneensa yhteyttä, koska oli fiilistellyt hetken kollegansa musiikkia.

– Laitoin Instassa Tactic L:lle viestii ja sovittiin, et mennään yhes studiolle ja tehtiin yhelt istumalt biisi loppuun. Tää valmistu siis tosi vaivattomasti ja tekeminen oli kivaa. Uskon et tehään tulevaisuudeski yhes musaa. Biisin tuotannosta vastaa Niko Mansikka-Aho sekä yhdysvaltalainen Zac Monte.

Raikkaan soundin omaava kappale omaa melodioita sekä rytmin, jotka herättävät nostalgisia tunnelmia. Inspiraatio kappaleeseen löytyi laulajan oman oivalluksen kautta.

– Mua inspiroi tän biisin tekoon oivallus siitä, et on ok painia omien demonien kaa ja seistä sateessa. Vaik sust tuntuu et kukaan ei kuule tai ymmärrä sua niin aina joku läheinen tai frendi välittää ja kuulee sut kaikesta sateesta huolimatta, hän selittää.

Kappaleellaan Sebastian toivoo luovansa voimaannuttavaa tunnetta kuuntelijoille.

– Ois mahtavaa jos joku oivaltais biisien kautta et omia luurankoja ei tarttee pelätä, ne on osa elämää ja kyl se sadekin joskus loppuu.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.