Rekami säästää tuottajalevynsä punchline-träkit myöhemmäksi

Asa räppää puuportailla metsän läheisyydessä videokuvaajan kuvatessa häntä.
Rekamin Pihlderberg-tuottajalevyn kolmannella singlellä on mukana muun muassa Asa.
Video Kalliala

Rekamin tulevalla tuottajalevyllä on mukana todella laaja joukko genren kärkinimiä.

Jyväskyläläisen Rekamin Pihlderberg-tuottajalevyltä on julkaistu uusi singlelohkaisu. Tuoreimmalle raidalleen tuottaja on saanut mukaan Asan, Rhyin, Jussi Kuoman ja Ainan.

LX-Beats -nimelläkin tunnetun Rekamin tuotannoilla on totuttu usein kuulemaan anteeksipyytelemätöntä punchline-tiputusta. Uutuussingle lisää kuitenkin luottoa Pihlderbergin monipuolisuuteen, sillä Aidat on lyriikoiltaan kuvaus erilaisista näkymättömistä ja näkyvistä aidoista, joita jokaisella on ympärillään.

– Tuottajan perspektiivistä tässä on myös tietynlaista aidan yli hyppimistä. Tuntuu, että olen välillä joutunut lokeroituneeksi siihen boom bap / vihainen punchline -juttuun. Sen takia en halua, että kaikki sinkut olisivat pelkästään sitä osastoa, Rekami täsmentää.

Useita muitakin kotimaisia rap-videoita tehneen Video Kallialan kuvaamat visuaalit purkitettiin Surkeenjärven lähellä Moksissa Korpilahden suunnalla. Lähtökohtana oli, että kaikilla kuvauksiin osallistujilla on aidosti rentoa ja hauskaa.

– Video Kalliala -tiimin kanssa tässä on onnistuttu joka kerta tiukoista aikatauluista huolimatta. Se on samalla syy siihen miksi sama porukka tulee tekemään kaikki Pihlderbergin musavideot. Tiivistettynä kyseessä oli siis ihan klassinen mökkireissu, jossa satuttiin kuvaamaan myös video.

Monsp Recordsin kautta julkaistavalle tuottajalevylle ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa tiedossa, mutta ainakin digimuodossa se tullaan julkaisemaan tämän vuoden puolella.

– Vinyyli on sitten painolafkan armoilla. 19 kappaletta tulee, eli tuplavinska!