Rap-tulokas Valmalla ja hänet sainanneella Silkinpehmeellä on suunnitteilla yhteinen EP

Silkinpehmee on mukana myös Valman tulevalla debyyttialbumilla.
Joonas Fagerholm

Ensimmäinen single projektilta julkaistaan tällä viikolla.

Viime vuosina toden teolla aktivoituneella Silkinpehmeellä on monta rautaa tulessa. Miehellä on tekeillä muun muassa uusi, 3rd Rail Musicin kautta ilmestyvä sooloalbumi sekä yhteiset projektit Seren ja Äänet Käskee -tuottajaduon kanssa.

Nyt tamperelaislähtöisen pitkän linjan tekijän to do -listan jatkoksi on tullut kolmaskin yhteislevy. Siihen Silkinpehmee on saanut yhteistyökumppanikseen artistitulokas Valman.

– Aion floodata tän Suomen räppikentän tänä vuonna. Vihdoinkin on sellainen tiimi ja resurssit että pystyy duunaan musaa paljon, Silkinpehmee kommentoi.

Rolling Recordsin label manager Silkinpehmee löysi Valman musiikin sattumalta ja vakuuttui etenkin tulokkaan julkaisemattomista demoista. Valma sai nopeasti diilin levymerkille ja alkuvuoden aikana 25-vuotias helsinkiläisartisti onkin jo julkaissut kaksi singleä tulevalta debyyttialbumiltaan.

Valman En tunne ketään -niminen pitkäsoitto on tarkoitus julkaista loppuvuonna. Silkinpehmeen ja Valman yhteinen levy taas tulee ulos sen jälkeen.

Kaksikon yhteiseltä EP-julkaisulta kuullaan ensimmäisenä näytteenä kappale nimeltä Lumienkelit, joka saapuu suoratoistopalveluihin perjantaina 18. maaliskuuta. Singlen kannen näet alta.