Rakkaus ei ole palavaa, mutta sydän on – JAVE julkaisi kokonaan itsetehdyn EP:nsä

Indieartisti julkaisi viime viikolla EP:n

Helsinkiläinen JAVE, oikealta nimeltään Jermu Laine, julkaisi viime viikolla Palavaa-nimeä kantavan EP:n, jossa on mukana yhteensä viisi kappaleista. Projektin aiempiin julkaistuihin biiseihin kuuluu Leija sekä Aamust Yöhön, josta kirjoitimme viime vuoden puolella. 

Kokoelmaa artisti kuvailee moderniksi melodiseksi räpiksi, joka seilaa popista träppiin ja räpistä r&b:hen. EP-levy sisältää kappaleita, joiden aiheet pyörivät ihmissuhteiden, unelmien tavoittelun sekä elämänmyönteisen fiiliksen ympärillä. Mukaan mahtuu myös itsevarmuutta pumppaavaa tunnelmaa. Laulaja vastaa itse myös musiikkinsa tuotannosta.

– Oon säveltänyt, sanoittanut, äänittänyt, tuottanut, miksannut ja masteroinut kaikki biisit, tehny kannen ja hoitanu kaikki julkaisuun liittyvät jutut itse. Hommaa siis on riittänyt, mutta tää on sitä mitä rakastan tehdä, ja jokainen luomisprosessin vaihe on myös palkitseva. Tää ei siis tarkoita sitä, että haluaisin aina tehdä jokaisen biisin täysin itse, mutta se on ehkä mulle se ominaisin tapa tehdä mun omia biisejä. Tää EP synty siis aika luonnollisesti ja hyvällä fiiliksellä. Aloitin näiden biisien tekemisen marraskuussa ja pikkuhiljaa palaset loksahti kohdalleen, JAVE kertoo.

Artistin oma suosikkikappale EP:ltä on Kiitollinen.

– Kaikki biisit vie mut eri fiiliksiin. Täl hetkel kuitenkin Kiitollinen on suosikki, koska mulla on tällä hetkellä kiitollinen olo ja hyvä fiilis elämästä ja toi biisi vahvistaa sitä tunnetta.

Seuraavaksi laulajalla on näköpiirissä kesäbiisien julkaisu.

– Oon koko ajan tehny tässä sivussa toisia biisejä ja teen koko ajan lisää. Rakastan kesää, enkä malta odottaa että pääsen julkaisemaan kesäbiisejä! Niitä voin siis luvata ainakin pari kappaletta. Näiden  ohella työstän myös mun loppuvuonna julkaistavaa debyyttialbumia, hän paljastaa.

Kuuntele JAVE:n tuorein EP-levy alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.