PIETRO ei anna minkään olla este tavoitteilleen – artistitulokas julkaisi drill-painotteisen singlen

Kokkolassa asuva indieartisti julkaisi Spotifyn Aitoa Suomiräppiä-listalle pompanneen singlen.

Venetian Venetia-albumilta osalle tutuksi tullut PIETRO julkaisi singlen, joka kantaa nimeä 2THAMOON. Alun perin Vimpelistä kotoisin oleva, mutta nykyään Kokkolassa asuva artisti kuvailee kappaleen olevan hyperdrill.

– Kuvailen biisiä sanalla ”hyperdrill” sillä se kantaa drill-musiikkityylin ominaisia elementtejä rytmiosastossa, kun taas melodisella puolella kuullaan nykyaikaisen hyperpopin ominaispiirteitä kirkkailla syntentisaattorisaundeilla. Kappale myös tietyllä tapaa huokuu itsevarmuutta ja kertoo periksiantamattomuudesta tavoitteita sekä unelmia kohtaan ja vertauskuvallisesti kertoo matkasta artistina kohti kuuta sekä tähtiä, ja siitä etten anna minkään olla este tavoitteilleni, hän kuvailee.

Artisti kokee kappaleen olevan tähän mennessä myös omista julkaisuistaan ominaisin tuoden mukanaan räjähtävää energiaa melodisen biittinsä vuoksi. PIETRO on myös tuottanut ja säveltänyt biisin itse.

– Kappaleen tekoprosessi oli hieman erilainen kuten normaalisti. Tässä tapauksessa kirjoitin biisin sanat ensin, jonka jälkeen tein taustan sanoitusten sävyn mukaan. Tästä johtuen biisin lopputuloksesta tuli hieman erilainen kuin normaalisti.

Kappaleelle julkaistiin myös musiikkivideo, jonka artisti on leikannut ja editoinut. Kuvaajana toimi SEEMISAMUEL.