pehmoaino julkaisi odotetun coverin: Oletko kuullut tämän jo kesän keikoilla?

Sony Musicin artisti julkaisi kuuntelijoiden odottaman cover-kappaleen.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja ja lauluntekijä pehmoainon musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan.

Kesän aikana artistia on nähty yli kymmenellä festivaalilla, joihin lukeutuvat Suomen tunnetuimmat lavat kuten Ruisrock, Flow Festival ja Provinssi. Esiintymisissä mukana pehmoaino esitti muun muassa tänään julkaistun coverin Indica-yhtyeen biisistä Ikuinen virta, jota kuuntelijat ovat toivoneet kovasti myös suoratoistopalveluihin julkaistavaksi.

– pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta, kuvaillaan tiedotteessa.

Suuressa nousussa oleva artisti palkittiin vastikään myös Musiikinkustantajat ry kautta Anna takas mun perhoset -biisistä Vuoden kappale -palkinnolla.

– On otettu olo ja kivaltahan tää tuntuu, artisti toteaa somepostauksessaan.

Uuden coverin lisäksi persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista pop-musiikkia tekevä pehmoaino tekee parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan.

Nappaa cover kuunteluun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.