Faben debyyttialbumi nyt julki: ”Kannatti odottaa. Nyt se on just sellanen kun halusin.”

Artistin julkaisukiertue starttaa jo syyskuussa.

Sielukkaan soundin omaava Fabe on tullut monelle tutuksi platinaa striimanneesta hitistään Tähti sekä kultaa striimanneesta WYD-nimeä kantavasta biisistään.

Omien singlejulkaisujen ohella artisti on tehnyt useita yhteiskappaleita eri suomiräppäreiden kanssa ja viimeisin julkaisu, myös uudella albumilla mukana oleva Koko yö on tehty yhdessä Suomen tunnetuimpiin artisteihin kuuluvan JVG:n kanssa.

Tänään julkaistu albumi kulkee nimellä Ongelmalapsi, kokonaisuus käsittelee artistin omaa sekä läheisten elämää sekä kokemuksia.

– Ongelmalapsi-albumi kertoo mun eri elämänvaiheista, ajatuksista ja kokemuksista. Kaikesta mitä minä ja mun läheiset ollaan koettu tän albumin tekoprosessin aikana ja ennen sitä. Kaikki tarinat mistä puhun ja mitä avaan tällä albumilla on mun ja mun läheisten elämästä. Pari vuotta pitäny julkasta tää ja täl albumilla on ollu monta erilaista muotoa, mut kannatti odottaa. Nyt se on just sellanen kun halusin.

Faben ura on edennyt vauhdikasta tahtia, sillä debyytti-EP julkaistiin vasta vuonna 2020, jonka jälkeen artistin ura on lähtenyt vakaaseen nousukiitoon. Parhaillaan eri genrejä sulavasti yhdistävä artisti valmistautuu kiertämään ympäri Suomea levyjulkkarikiertueen merkeissä.

– Hyvä fiilis saada tää ulos ja päästä kiertää tän albumin kaa ympäri Suomee, hän kertoo.

Kevään ja kesän aikana Fabe on nähty useilla keikoilla samalla, kun albumia on valmisteltu julkaisuun. Levyllä kuullaan mukana JVG:n lisäksi Nino Uptown, Shox ja Jami Faltin.

Albumin julkaisukiertue Ongelmalapsi Tour starttaa jo syyskuussa ja levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Tavastialla lauantaina 5. marraskuuta. Liput keikalle voit nappaa Tiketistä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.