Pajafella palaa omien julkaisujensa pariin tauon jälkeen: ”Tää on Fella 2020-luvulla.”

Tampereelta kotoisin oleva artisti julkaisi uuden singlen.

Muutaman vuoden julkaisutauon pitänyt Pajafella palaa oman musiikkinsa äärelle tänään julkaistulla singlellä Liikaa.

Muun muassa Mist sä tuut -suomirap-dokumentissa vieraillut, Tampereelta kotoisin oleva trap-artisti sainattiin PME Recordsille vuonna 2015. Tätä ennen artisti oli julkaissut omakustanne-mixtapen NÄSINNEULA HIGH, jonka musiikkivideot kappaleisiin Intro, Paljon Pajaa ja Näsinneula High herättivät räppikansan huomion YouTubessa.

Keväällä 2016 räppäri julkaisi ensimmäisen EP:nsä nimeltä Luukku auki EP, jota seurasi seuraavana vuonna melkein samaa nimeä kantava kokonaisuus, Luukku auki 2 EP. Vajaa kaksi vuotta tämän jälkeen julkaistu EP Fella, Fella, Fella sai osakseen paljon kiitosta sekä faneilta, että medialta. Tämän lisäksi räppäri on julkaissut mixtapeja ja tehnyt yhteistyötä monien eri artistien kanssa, joihin lukeutuu muun muassa JVG, Mikael Gabriel ja Kube.

Pajafellan tänään julkaistu rytmillä leikittelevä kappale käsittelee itsehillinnän ja sen ajoittaisen puutteen väliä. Artisti kertoo tauon aikana oman soundinsa sekä meininkinsä päivittyneen soundillisesti, vaikka mukana pysyykin monia vanhjoja tuttuja piirteitä.

– Tää on Fella 2020-luvulla. Biitti on erilainen mihin on ehkä totuttu. Meininki myös. Aiheet biiseissä ei ole vaihtunu. Ehkä tää on sellanen mitä tullaan vihaan tai rakastaan. Mut tein tän klubeille, hän kertoo.

Kappaleen tanssittavasta rytmistä vastaa tuottaja Greenrozay.

– Tää biisi sai alkunsa noin vuosi sitten kun olimme studiolla aloittelemassa iltaa ennen baariin lähtöä. Halusin kokeilla jotain vähän erilaista: kuulin tämän biitin ja halusin testaa.

Ota artistin aiemmasta poikkeavaa soundia, mutta samaa tuttua meininkiä sisältävä biisi kuunteluun alta.