Haluun takas mun perhoset – pehmoainon kappale rikkoi ennätysmäärän päivän kuuntelukerroissa

Simo Pukkinen

Sony Musicin artistin kappaletta kuunneltiin ennätysmäärä yhden päivän aikana.

Aino Morko, artistinimeltään pehmoaino, julkaisi viime maalikuussa kaukana kotoa debyytti-EP:n, josta uutisoimme syvemmän haastattelun merkeissä aikaisemmin.

Persoonallista ja koskettavaa popmusiikkia luova laulaja rikkoi viikonlopun aikana Spotify-ennätyksen. Biisi haluun takas mun perhoset keräsi perjantaina yli 125 000 kuuntelukertaa, joka on Suomessa tämän vuoden yhden päivän ennätysmäärä.

Maaliskuussa julkaistu EP sisältää yhteensä 6 kappaletta, joista jokainen on noussut viime viikonloppuna Spotifyn 100 kuunnelluimman kappaleen joukkoon.

Poppia täynnä herkkyyttä ja kauniita sanoituksia

Lapsuudesta asti musiikkia tehnyt, Oulusta kotoisin oleva Aino yhdistää kappaleissaan herkkiä melodioita ja tekstejä samaistuttavalla otteella. Punaisena lankana artistin tuotannossa kulkee ihon alle menevä laulutulkinta.

Julkaistuaan viime vuonna ensimmäisen kappaleensa Spotifyhin, pehmoainon musiikki on lähtenyt räjähtävään nousuun. Laulaja sijoittui YleX Läpimurto 2022 -äänestyksessä toiselle sijalle ja hänet voi nähdä tällä hetkellä lavoilla käynnissä olevalla Vestan kiertueella.

Musikaalisuuden lisäksi pehmoaino on toiminut näyttelijänä aikaisemmin ja artistin voi bongata myös juuri julkaistulta iben ViO-albumin musiikkivideolta. Laulajaa on voitu kuulla oman tuotannon lisäksi myös iben, Pesson ja Keko Salatan kappaleilla.

Nappaa Ainon debyytti-EP kuunteluun ja kurkkaa alta tulevat keikat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fullsteam Agency (@fullsteamagency)