Klangi aloittaa uuden ohjelmasarjan – Diipeis-podcastissa syvennytään vierailijoiden maailmaan

Milja Laakso

Jokainen jakso tulee omaamaan oman teemansa.

Klangin toimittajana toimiva Susanna Nissinen aloittaa tulevana tiistaina uuden Diipeis-nimeä kantavan podcast-ohjelmasarjan. Uusi ohjelma on podcast-sarja, jossa keskustellaan hieman pintaa syvemmällä olevista aiheista kuten esimerkiksi omaan identiteettiin liittyvistä aiheista tai vaikeista ihmissuhteista. Kussakin jaksossa on oma teemansa, jonka ympärillä keskustelu pyörii.

Ohjelman tarkoituksena on luoda vieraiden kanssa erilaisia keskusteluja, joista kuuntelija saa helposti vertaistukea sekä samaistuttavuuden tunnetta, ylläpitäen samalla rentoa ja helposti lähestyttävää tunnelmaa. Vieraina ohjelmassa tullaan näkemään artisteja, tuottajia sekä muita luovan alan osaajia.

Tarkoituksena on näyttää kaikille, että ihmisestä riippumatta olemme kaikki kuitenkin vain ihmisiä samankaltaisten ongelmien kanssa.

– Idea lähti siitä, että haluttiin näyttää kaikkien olevan loppujen lopuksi vain ihmisiä, ja että kaikilla on samanlaiset ongelmat, oli sitten minkälainen ihminen tahansa, Susanna kertoo.

Ohjelma on tarkoitettu kaikenikäisille ja tyylisille katsojille.

– Podcastilla ei ole selkeää ikä- tai kohderyhmää. Tarkoituksena on käsitellä laajasti aiheita, jotka koskettavat luultavasti usean tyylisiä ihmisiä.

Ohjelmasarjan ensimmäisessä jaksossa keskustellaan laajasti ulkonäköpaineista, siitä mikä niitä aiheuttaa sekä somen vaikutuksesta itsetuntoon. Vieraana episodissa nähdään Mauno Gangissa vaikuttava turkulainen indie-artisti FETTI.

Ensimmäinen jakso ilmestyy tiistaina 5. huhtikuuta Klangin YouTube-kanavalle ja Spotifyhin.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.