PastoriPike järjestää katufutisturnauksen – tulossa myös uusi single

Shoot Hayley

 PAPIPIKE-katufutisturnaus on ensimmäinen laatuaan.

Hiljattain Farmi Suomi -realityohjelman kuvauksista kotiutunut PastoriPike järjestää katufutisturnauksen yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Piken toissavuotiselta singleltä nimensä saanut PAPIPIKE-katufutisturnaus on suunnattu ikäryhmille 10-12 ja 13-17, ja siinä pelataan neljän hengen joukkueissa.

Turnauksen vetäjinä toimivat PastoriPike ja Nosh A Lody. Musiikista taas vastaa DJ Smokey.

Pike on kertonut turnauksesta muun muassa Instagram-tarinoissaan. Sen järjestäminen saikin alkunsa sosiaalisesta mediasta.

– Kyselin muutama kuukausi sitten, tunteeko joku täällä Helsingin kaupungin nuorisotyöntekijöitä tai nuorisotyön päättäjiä.. Siitä kaikki lähti liikkeelle. Oikeat henkilöt löytyi, istuttiin alas ja sain kertoa mun visiot. Futis on ollu mulle aina tärkeä juttu ja tämän kautta päästään yhdistämään futista toiseen mulle tärkeeseen asiaan – estämään nuorten syrjäytymistä ja eriarvoisuutta. Kaikilla ei oo välttämättä rahaa kalliisiin harrastuksiin, mut tämän kautta koitetaan antaa kaikille mahdollisuus päästä nauttimaan futiksesta hyvällä porukalla ja fiiliksellä! Mä uskon, et tää turnaus tulee olee vast alkusoittoa, luodaan täst yhdessä jotain niin siistiä ja isoa, vähän niinku katufutiksen hesacup! Kiitos kaikille, ketkä lähditte toteuttaa tätä visiota mun kanssa, Pike kirjoittaa.

Tapahtuma järjestetään Malminkartanon uuden nuorisotalon avajaisten yhteydessä perjantaina 18. syyskuuta. Lisäksi samalle perjantaille on tiedossa uutta musiikkia Tasoi Recordsille ja Universal Musicille sainatulta artistilta.