Työharjoittelupaikkaa vailla? Kallion suomirap-mekassa olisi paikka auki

Muun muassa DJ Kridlokk on tarkistanut Katin Tavaran valikoimat.
Loasteeze

Hakuaika on lyhyt, joten kiinnostuneiden kannattaa toimia nopeasti.

Helsinkiläinen musiikkiin ja oheistuotteisiin erikoistunut Katin Tavara hakee työharjoittelijaa syksylle. Tehtäviin kuuluvat tapahtumamyynti, verkkokaupan tilausten käsittely ja pakkaaminen, myymälän asiakaspalvelu sekä painotyöt mikäli harjoittelija on niistä kiinnostunut.

Kyseessä on palkaton harjottelu, jonka voi suorittaa Työvoimatoimiston tai koulun kautta. Onnistuneen työharjoittelun päätteeksi harjoittelijalla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti.

Musiikintekijöiden ja alasta muuten kiinnostuneiden kannalta harjoittelupaikka voi osoittautua todella kannattavaksi, sillä työ mahdollistaa verkostoitumisen alan nimien kanssa. Esimerkiksi Adi L Hasla ja Vinttikoira ovat aikoinaan olleet työharjoittelijoina Katin Tavaralla.

Tarkemmat tiedot löydät Katin Tavaran Instagram-postauksesta alta. Hakemuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 20. syyskuuta asti.

View this post on Instagram

Haemme harjoittelijaa! Ajankohta: Syys-joulukuu 2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävät: Tapahtumamyynti, verkkokaupan tilausten käsittely ja pakkaaminen, myymälän asiakaspalvelu. Kiinnostuneelle/potentiaaliselle harjoittelijalle opetamme myös yksinkertaiset painotyöt. Hae harjoitteluun, jos olet kiinnostunut oppimaan käytännössä, etkä pelkää vaihtelevia monipuolisia työtehtäviä. Koet asiakaspalvelun mielekkäänä ja haluat antaa aina parhaan panoksen itsestäsi. Tarjoamme: perehdytyksen ja kouluttajan kaikkiin työtehtäviin. Monipuoliset työtehtävät ja hyvän katsauksen alan ihmisiin ja töihin. Työilmapiiri on ammattimainen, mutta rento. Meillä pääset tekemään, ei tarvitse katsoa sivusta. Toimintamme kehittyy ja tiimimme tarvitsee uusia hyviä tekijöitä, onnistuneen harjoittelun päätteeksi on mahdollisuus työllistyä. Työaika: ma-pe 11-18 + erikseen sovitut tapahtumat iltaisin/viikonloppuisin Harjoittelussa pärjää: Positiivisella ja joustavalla asiakaspalveluasenteella. Harjoittelijan pitää olla vähintään 18-vuotias ja ajokortti katsotaan eduksi (ei välttämätön). Lähetä vapaamuotoinen hakemus 20.9. mennessä sähköpostilla info@katintavara.fi. Kerro koulutus-, työ- ja kokemus- historiastasi sekä missä olet erityisen hyvä tai mikä motivoi sinua tekemään kovasti töitä. Ilmoitamme kaikille haastatteluun kutsuttaville hakijoille 22.9. mennessä ja sovimme haastatteluajasta. Jos et itse etsi harjoittelupaikkaa, tägää alle potentiaalinen kaveri, kuka olisi juuri sopiva meille. Terkuin, Katin Tavara Crew #katintavara

A post shared by Katin Tavara (@katintavara) on

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.