Nyt Netflixissä: Uutuusdokkari päästää katsojan sisään Travis Scottin maailmaan

Suomen-keikkansa jo kolmesti peruneen artistin dokumenttia markkinoitiin VHS-nauhoilla.

Travis Scottin kuuntelijoiden kannattaa nyt suunnata Netflixiin, sillä maailman suosituin suoratoistopalvelu on julkaissut uuden dokumentin artistista. Dokkari on nimeltään Travis Scott: Look Mom I Can Fly ja kestoa sillä on noin puolitoista tuntia.

Intiimi dokumentti kertoo Grammy-ehdokkuuden saaneen Astroworld-albumin teosta julkisen polemiikin, isyyden ja menestyksen tuomien haasteiden keskellä. Lisäksi dokumentissa nähdään muun muassa livemateriaalia La Flamen keikoilta sekä nostalgisia kotivideoita hänen lapsuudestaan.

Scott tiisasi projektia viime viikolla Houstoniin perustetulla pop up -liikkeellä, josta fanien oli mahdollista dokkarin traileri nostalgiaa huokuvan VHS-nauhan muodossa. Katso Instagram-postaus aiheesta alta.

https://www.instagram.com/p/B1e7Rd0p6P8/

Travis Scottin oli määrä esiintyä kesällä Turun Ruisrockissa, mutta artisti perui keikan ”logistisista syistä”. Festari onnistui buukkaamaan hänen tilalleen todella lyhyellä varoitusajalla Migosin, joka joutui kuitenkin myös perumaan esiintymisensä. Yhtyeen lentokoneeseen oli tullut tekninen vika, minkä vuoksi kolmikko ei päässyt lentämään Saksasta Suomeen. Yhtyeelle ehdittiin jopa löytää varakone, mutta ei lentäjää.

Scott oli jo aiemmin perunut kaksi Blockfest-keikkaansa vuosina 2016 ja 2018. Edellisen Blockfest-keikan peruuntumisen syynä oli Scottin esiintyminen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa, jonka harjoitukset tekivät keikan toteuttamisesta aikataulullisesti mahdotonta.

Scottia tuskin kannattaa enää ihan lähiaikoina odottaa Suomeen, mutta ainakin artistin keikkakunnon pääsee tarkastamaan White Trash Tylerin ohjaamasta dokkarista. Trailerin pääset katsomaan YouTubesta tai Netflixin sivuilta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.