Kuben tulevan levyn kansi ja kappalelista julkaistiin – yksi fiittaajista on Cledos

Kuben edellisestä albumista poiketen tulevalla pitkäsoitolla on mukana myös fiittaajia.
Vimugraphy

Bägi-hitilleen Kuben saanut Cledos tekee vastavierailun vantaalaisartistin Japanese Drip -kappaleella.

Kube on julkaissut uuden Hakunila Killah -albuminsa kannen ja kappalelistan. Levy on pitkän linjan tekijän viides pitkäsoitto ja samalla ensimmäinen artistin omalla Killah Recordsilla.

Kuten Kube jo aiemmin Klangin taannoisessa haastattelussa kertoi, on albumilla kaiken kaikkiaan neljätoista raitaa. Singleinä siltä on julkaistu kappaleet WUSSUP, Resepti sekä viimeisimpänä Follaa.

Levyn fiittaajia ei ole ilmoitettu nyt julkistetussa kappalelistassa. Kuben Blockfest-keikan perusteella levyllä ovat mukana ainakin Cledos, Matti 8 sekä JAKOB. Killah Recordsin toteuttaman Blockfestin Park Stagen haltuunoton pääset kertaamaan TwentyOne Filmsin koostamalta videolta alta.

https://www.instagram.com/p/B1bEh88n2XW/

Kube ei ole ihan yksin albumin tuotantopuolellakaan. Kappaleita ovat olleet tuottamassa myös MD$, EDK, Andrei ja Yung Larry.

Hakunila Killahin levyjulkkarit järjestetään Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 2. marraskuuta. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Tiketissä torstaina 29. elokuuta klo 12.

Hakunila Killah julkaistaan perjantaina 13. syyskuuta ja siitä tulee samaan aikaan myyntiin vinyylipainoskin. Tsekkaa kansi ja kappalelista alta.

01. Killah
02. Osaatsä Uida?
03. Resepti
04. Japanese Drip
05. Milt Se Tuntuu
06. Tapa
07. WUSSUP
08. Follaa
09. Screenshotta
10. Täälpäin Opittuu
11. Frendi
12. Raha Niinku Roskaa
13. Sama Laulu
14. Shout-Out