NCO julkaisi uuden singlen – inspiraation lähteenä toimi tv:n tunnetuin yökyläilijä

Veitola-kappaleella fiittaa IBE.

Turkulainen NCO on useamman kuukauden hiljaiselon jälkeen alkanut paukuttaa ulos uutta materiaalia entistä tiuhempaan tahtiin. Kuun alussa artisti julkaisi Silti-singlen videoineen, ja nyt eetteriin on tippunut kappale nimeltä Veitola.

Nimensä mukaisesti kappaleessa viitataan Maria Veitolaan ja etenkin hänen Venla-palkittuun Yökylässä Maria Veitola -sarjaansa. Kappale ei kuitenkaan kerro Veitolasta itsestään – toimittaja ja hänen ohjelmansa toimivat ainoastaan metaforana räppärin kertoessa omista kokemuksistaan.

Veitola on itsekin kuullut kappaleen, ja YleX:n haastattelussa hän sanoo olevansa otettu kunniasta saada omaa nimeään kantava biisi. Lisäksi Mauno Gang -jäsen on jakanut Instagramissa videon, jossa hän keskustelee kappaleesta Veitolan kanssa. Katso postaus alta.

Kappaleen tuotannosta vastaavat turkulaistuottajat GoodJobLarry ja Hundrikz. Kertosäkeessä äänessä on NCO:n labelmate IBE.

Kansillaan uutuussingle jatkaa NCO:n edellisellä julkaisulla lanseerattua muovailuvahateemaa, joka tulee kattamaan artistin tämänhetkisen projektin. ROADLYFE-albuminsa kuopanneelta NCO:lta on tulossa myöhemmin tänä vuonna uusi kokonaisuus 7741, jonka nimi viittaa Veitolan sanoitusten perusteella hänen ovikoodiinsa.

Nähdäänkö mahdollisella musiikkivideolla cameo Veitolalta tai jopa muovailuvahaversio yökyläilevästä toimittajasta? Sitä me emme tiedä, mutta suosittelemme ehdottomasti tarkistamaan uuden kappaleen ohella myös Silti-singlen omalaatuisen videon mikäli se on edelleen näkemättä.