MVAbeats ja JAYSTON ovat tuottaneet useammankin kappaleen DaBabylle

Tuottajakaksikko MVAbeats ja JAYSTON on työskennellyt yhdessä parin vuoden ajan.
Samuli Vienola

Toistaiseksi kappaleista on julkaistu ainoastaan Billboardin kärkeen nousseen albumin nimikkoraita.

Yhdysvaltalaisen DaBabyn huhtikuussa julkaistusta BLAME IT ON BABY -albumista on saapunut suoratoistopalveluihin laajennettu deluxe-versio, jolla on mukana kymmenen uutta kappaletta. Toisin kuin moni ehkä odotti, ei deluxe-version uusilla raidoilla kuulla helsinkiläistuottajien MVAbeatsin ja JAYSTON:in kädenjälkeä.

JAYSTON:in mukaan pitkäsoiton alkuperäiseen versioon piti alun perin tulla projektin nimikkoraidan lisäksi toinenkin kaksikon tuottama kappale. Se jätettiin kuitenkin viime metreillä pois levyltä.

– Kelattiin MVA:n kanssa että se olis tullu ton deluxen mukana mutta eipä tullutkaan, JAYSTON sanoo.

Lisäksi DaBaby on jakanut sosiaalisessa mediassa muutaman kuvaamansa videon, joilla on kuultu suomalaistuottajien tekemää musiikkia. Kappaleita ei ole kuitenkaan toistaiseksi julkaistu eikä niiden kohtalosta ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa.

Nähtäväksi jää, päätyykö MVAbeatsin ja JAYSTON:in tuotantoa jollekin DaBabyn tulevista projekteista. Duon osaamista tullaan joka tapauksessa kuulemaan ainakin heidän tulevalla tuottajalevyllään, jonka julkaisijana toimii vuoden alussa toimintansa aloittanut Def Jam Recordings Finland.

Tuoreen deluxe-version DaBabyn USA:ssa nyt jo platinarajaa lähestyvästä pitkäsoitosta saat kuunteluun alta. Mikäli lisämateriaalin määrä hämmentää, niin suosittelemme lukemaan lisää aiheesta täältä.