Luokka ’19 -listauksessakin huomioitu Ege Zulu päätti hiljaiselonsa

Helsinkiläisartistilta tippui uusi freestylevideo.

Useamman kuukauden ajan matalaa profiilia pitänyt Eze Zulu on palannut. Helsinkiläisartisti on julkaissut uuden videon SWENGARI PART1 (Asento), joka saattaa enteillä isompaakin aktivoitumista.

Ege Zulu nousi rap-kentän tietoisuuteen muutaman vuoden takaisilla singlejulkaisuillaan ja niille kuvatuilla videoilla, jotka hän laittoi ulos Tasoi Recordsin avustuksella. Sittemmin artistia on kuultu muun muassa PastoriPiken, Sexmanen ja Turistin projekteilla sekä Basson taajuudella järjestetyissä freestyle-sessioissa useiden muiden nimien kanssa.

Viime vuoden loppupuolella Basso sekä DJ-kaksikko HOODWATCH antoivat Ege Zululle tunnustusta nostamalla hänet Luokka ’19 -listalleen. Roihuvuorelainen ei ollut ollenkaan hullummassa seurassa, sillä Kuiva H:n biitin päällä omaa osaamistaan toivat esille myös HussaLauri Haav ja MELO.

Vuoden päätteeksi Ege Zulu julkaisi ensimmäisen isomman projektinsa, joka oli kuuden raidan mixtape nimeltä Swengari. Kokonaisuuden tuotannosta vastasivat AKEEM, Markus Savijoki ja Pesso.

Tsekkaa Hamsa Husseinin kuvaama tuore video alta. Lisää on tulossa, joten jos setit kolahtaa niin kannattaa laittaa YouTube-kanava tilaukseen!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.