Muodin ja lenkkareiden fiilistelyä – BALOBOIZ-yhtyeestä tuttu kaksikko kertoo heille läheisistä asioista

Kokoonpanon artistit CHEF MEIK ja SHEIKH lyöttäytyivät yhteen uudella biisillä.

Oulua Suomen kartalle nostattavasta BALOBOIZ-kokoonpanosta tutun kaksikon, Chef Meikin ja Sheikhin, uusi VETIMET-single on humoristisella saralla kengistä ja muodista kertova biisi.

Viime keväänä kolmannen EP-levynsä julkaisseen hauskanpidosta tykkäävään yhtyeeseen kuuluu myös tältä kappaleelta poisjäänyt BLOSS, jota kuultiin muun muassa TikTokissa trendanneen Pikku Kakkosen tunnuskappaleesta tehdystä epävirallisessa gettoversiossa.

Tuore yhteiskappale syntyi helposti samojen intohimojen kautta.

– Biisi syntyi todella näppärästi, kun palattiin kesän reissailun jälkeen Ouluun ja mulla oli tosi iso halu päästä studioon duunailee jotain. Biitti syntyi sulavasti ja idea oli jo vähän hahmoteltuna. Pyysin sit Sheikhiä mukaan, koska me ollaan molemmat sneakerheadei ja fiilataan muotia, Chef Meik kertoo.

– Sheikh fiilisteli biittiä ja innostui ideasta, siitä sit syntyi Vetimet. Me haluttiin tehdä menevä easygoing biisi, jota me itse haluttais fiilistellä silloin, kun halutaan päästä sellaiseen itsevarmaan mielentilaan. Loppujen lopuksi tyyli ei oo pelkästään sitä mitä vaatteita sä käytät, vaan oikeesti sitä, että miten sä kannat itseäsi.

Kaksikon tarkoituksena oli luoda energinen itsevarmuutta kohottava kappale.

– Halusimme luoda tarttuvan rap-kappaleen, joka välittää kuuntelijalle energisen ja itsevarman tunteen. Tän tunteen voi verrata siihen kun on just ostanut uudet kledjut sit laittaa ne päälle, siitä tulee aina sellainen tosi itsevarma fiilis mikä välittyy kappaleella, Chef Meik jatkaa.

Sheikh kertoo lenkkarifiilistelynsä lisäksi oman mielipiteen muotiskenestä.

– Mä oon nuoresta pitäen ollut sneakerhead ja diggaillut kengistä. Niket/Jordanit on aina ollut mulle lähellä sydäntä. Tässä biisissä halusin tuoda kuuntelijoille sitä puolta itsestäni esiin.

– Pohjoisessa ja Oulussa varsinkin jengi ei oo jotenkin yhtää herännyt sneaker gameen ja tässä biisissä otetaan myös kantaa tähän. Musta tuntuu että jengi on jumittunu airforce 1:eihin tai Consseihin vaikka tuol on kaikkii muita siistiä kenkiä. Jengin täytyy muistaa, et kenkiä ei voi olla ikinä liikaa rotaatiossa, Sheikh kertoo.

Alta voit ottaa kaksikon uusimman biisin haltuun.