Motivaatio ei aina tule kello kaulassa ja se on ihan OK, muistuttaa Teo Vincent

Teo Vincentin debyyttialbumi julkaistaan vuoden 2021 aikana.

Nuoresta asti musiikin parissa toiminut ja viime vuonna artistiuransa kunnolla tulille laittanut Teo Vincent on palannut uuden materiaalin kanssa. Musiikkivideoiden tekijänä alun perin nimeä saanut helsinkiläisartisti työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan, ja nyt siltä on julkaistu singlelohkaisuna kappale nimeltä Motivaatio.

Biisin idea lähti puhtaasti artistin omasta elämäntilanteesta. Kun on jo nuorena ajautunut työskentelemään oman intohimon parissa luovalla alalla ja taiteen tekemisestä on muodostunut ammatti, ei motivaatio aina seuraa stressin ja raskaan työmäärän mukana.

– Toivon biisin olevan samaistuttava muille samojen kelojen kanssa painiville. On ihan OK olla välillä ei-motivoitunut vaikka käsillä olisikin mielekästä tekemistä. Tunnelin päässä on valoa ja kun se moti lopulta löytyy, niin mikä vain on mahdollista ja uudet ovet voivat aueta, Teo sanoo.

Omakustanneartisti pohjusti tulevaa pitkäsoittoaan aiemmin joulukuussa julkaisemallaan Selkäranka-singlellä, jolla fiittaa Alove. Sekä se että tuore julkaisu edustavat hyvin vahvasti samaa tematiikkaa, mikä ei ole sattumaa: Teo Vincentin mukaan tulevalla levyllä onkin punaisena lankana haasteet joita hän on kohdannut taiteellisen uransa aikana.

– Levyllä tulee olemaan myös hyvin paljon rakkautta, positiivista vibaa ja fiilistä, artisti sanoo.

Lähtökohtaisesti Teo sanoittaa, tuottaa, säveltää ja miksaa omat kappaleensa itse. Ei siis ole yllätys, ettei uuden julkaisun krediiteistä löydy muita nimiä kuin hänen omansa.

Motivaatio hukassa? Spotifysta löytyy, joten iske kappale kuunteluun alta.