Seksikäs-Suklaa uudistaa artistibrändiään – uudella kappaleella vierailee Pyhimyksen alter ego Lika-Aki

Biisin on tuottanut tuottajaduo Cowboyz.

Uusimmalla Selviytyjät reality-sarjan tuotantokaudella vieraileva, mediapersoonana ja artistina tunnettu Seksikäs-Suklaa, oikealta nimeltään Luyeye ”Viki” Konssi, julkaisi viime perjantaina uuden singlensä nimeltä Et oo räppäri, joka on ensimmäinen maistiainen hänen tulevalta projektiltaan.

Yhteistyössä Pyhimyksen alter egon, Lika-Akin, kanssa tehty tuore single yhdistelee rehellistä räppiä moderniin soundiin ja 2000-luvun alkupuolen vivahteisiin. Uusi kappale on vahva kannanotto kaikille, jotka pyrkivät olemaan räppäreitä ulkoisten syiden vuoksi eivätkä anna musiikille ansaitsemaansa huomiota, saati sitten osaa itse räpätä.

Seksikäs-Suklaa kertoo omasta näkemyksestään:

– Kaikki lähti ajatuksesta uudistaa artistibrändi Seksikäs-Suklaa. Halusin tehdä isoa, painavaa räppisaundia, jossa on vivahteita 2000-luvun alkupuolen saundista. Ajatus levystä oli hautunut mielessäni jo pidemmän aikaa, ja olin kirjoittanut puhelimeeni albumin biisilistaa. Kun lähetin tuottajaduo Cowboyzille (Lazy & Alove) biisilistan, ei mennyt kauaakaan, kun sain Et oo räppäri -biisin ensimmäisen version tuotannosta ja huukki-ideasta.

– Luonnollisesti tällä kokoonpanolla biisi syntyi nopeasti, eikä mennyt varmaan kuin kaksi sessiota, kun kappale oli kasassa. Biisi oli ollut jo valmiina pidemmän aikaa, kun me tajuttiin, että biisin koko potentiaali täyttyisi vain, jos träkille saataisiin mukaan pitkän linjan rap-veteraani, joka kertoisi oman näkemyksensä ”Et oo räppäri” -aiheeseen. Monien halukkaiden jälkeen lopulliseen versioon päätyi fiittaamaan pitkän linjan rap-veteraani ja legenda Lika-Aki. Ollaan rauhassa tehty albumia valmiiksi, mutta nyt on aika laittaa buita uuniin.

Seksikäs-Suklaa muistetaan myös keväältä yhdessä Mustan Barbaarin ja Dauda Koroman perustamasta Musta Börssi -kokoonpanosta, joka julkaisi keväällä Luonnostaa Tuhma -nimisen boom bap -räppiä sisältävän EP-levyn. Mitä Seksikäs-Suklaa meinaa jatkossa? Siitä tullaan pian kuulemaan, kun albumin on luvattu droppaavan pian.

Uusimman singlen voit kuunnella alta, ja muistathan: kaikkien ei tarvitse olla räppäreitä, mutta jokainen voi nauttia rehellisestä musiikista omalla tavallaan.