MF Tasten uusi single BAMBA ammentaa brittiläisestä drill-soundista

Ville Linna

”Perustuu tositapahtumiin.”

Kesällä debyyttisinglellään jos jonkinlaista itkua aikaan saanut MF Taste on täällä taas, eikä poraamiselta vältytä tälläkään kertaa. Teistin tuore single on nimeltään BAMBA, ja se on helsinkiläisartistin toinen julkaisu Tasoi Recordsilla.

Taste kertoo äänittäneensä mielipiteitä rankasti jakaneen ENTINEN-singlensä jälkeen paljon uutta materiaalia studiolla. Kappaleiden joukossa on niin räppiä, drilliä kuin hiukan smoothimpaakin kamaa.

– BAMBA syntyi niistä biiseistä viimeisenä. Sain yhdeltä oululaiselta tuottajalta Blixxardilta tällaisen omaperäisen biitin, joka ei oo ihan perusdrilliä. ”Tääl on sun baby mamma” -kertsihokema tuli aika nopeesti ja värssyssä annoin flow’n viedä, MF Taste avaa.

Yli 20 vuoden ajan klubeilla DJ Taste -nimellä soittanut pitkän linjan tekijä kertoo fiilistelleensä suuntausta vuosikaudet. Ei siis ihmekään, että genre on vaikuttanut myös ei-niin-tyypillisen drill-räppärin omaan tuotantoon.

– Nyt on hienoa kun siitä on tullut Suomessakin se isoin soundi klubeilla. Tääl elinvoimanen Suomi-Pora -skene ja paljon kovii nuorii artisteja, jotka duunaa drillii. Vanhat tulee perässä jos tulee. Hiphopis on aina tärkee seuraa aikaansa. Ite meen silti fiilis edellä, en trendejä seuraten, Taste täsmentää.

Kuuntele BAMBA alta. Kappaleelle on edellisen singlen tapaan kuvattu oma video, joka julkaistaan muutaman viikon sisällä.