Relaxantin ja MF Tasten yhteistyö jatkuu – uusi julkaisu on moderni reggaeton-balladi

Sammy Marksman

Tuoreen yhteisbiisin musiikkivideon on kuvannut ja ohjannut J. Ryder.

Viime aikoina tiivistä yhteistyötä tehneet Relaxantti ja MF Taste tuovat loppukesään autenttista reggaeton-fiilistä uudella pop-vivahteisella yhteisjulkaisullaan. Nähty jo? on kaksikon toinen yhteisjulkaisu duon viimevuotisen Sanosano-nimisen afropop-bängerin jälkeen.

Nähty jo? on soundillisesti ilmava ja se sopii tunnelmaltaan moniin eri tilanteisiin terasseilta klubeille. Kappale saa rytmiikallaan sekä syvällä bassollaan päät nyökkäämään ja lantiot kääntymään.

Inspiraationa on toiminut Kolumbian ja Puerto Ricon uuden aallon reggaeton, jonka tunnetuimpia nimiä ovat J. Balvin, Bad Bunny sekä Myke Towers. Suomeksi tehtyä hitaampaa ja sentimentaalisempaa reggaetonia ei olla liiemmin kuultu, mutta moderni balladi on kaukana kieli poskessa tehdystä pastissista.

Hotellikuolemia, ikävää ja luottamusta käsittelevässä kappaleessa kaivataan on/off -suhteen toista osapuolta. Relaxantti ja MF Taste kertovat vuorotellen kumpikin oman muudinsa kertosäkeen nivoessa sanoman yhteen suurella tunteella.

Levy-yhtiö PUSKISTA julkaisee singlen suoratoistopalveluissa perjantaina 13. elokuuta, mutta sille tehty musiikkivideo on jo ulkona. Sen kuvauksesta ja ohjauksesta vastaa J. Ryder.

Musiikkivideolla tunnelmoidaan merenrantamaisemien lisäksi klubimaisemmassa miljöössä ja sillä nähdään muun muassa Suomen seksikkäin 2021 -äänestyksen voittanut Lucy Kautto. Videon näet alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.