Lukas Leon kokkasi tulisen huudibängerin Kuben tuella

Asko Keinonen

Kokkaan-single on osa Lukas Leonin kolmatta pitkäsoittoa.

Lukas Leon on julkaissut uuden singlen Kokkaan sekä sille kuvatun musiikkivideon. ”Huudibängeriksi” luonnehditulla kappaleella on mukana äskettäin 100-hitillään platinaa striimannut Kube.

Videon ohjauksesta vastaa Shueib Dahir, joka on aiemmin tehnyt videoita muun muassa Cledokselle, Djangomaynille, Kingfishille sekä Cavallini & Shrtylle. Vaikka Lukas Leon ja Kube ovatkin molemmat Vantaalta, on visuaalit kuvattu Koivukylää lukuunottamatta pääasiassa Helsingin puolella Roihuvuoressa, Etelä-Haagassa ja Kampissa.

– Tän projektin työstäminen oli todella hauskaa ja pääsin työskentelemään mahtavien ja lahjakkaitten ihmisten kanssa. Kaikilta löytyi intohimoa tehdä tästä videosta mahdollisimman hyvä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, Dahir sanoo.

Alla muutama kulissien takainen foto kuvauksista. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Liiga Musicin ja Killah Recordsin lipunkantajien yhteistyöraita on osa Lukas Leonin kolmatta albumia, jolle ei ole toistaiseksi tiedossa nimeä tai julkaisuajankohtaa. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Sydänsärkylääke ja KATO, joista jälkimmäisellä fiittaa Nelli Matula.

Matulan ja Kuben ohella Lukas Leonin viimeaikaisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat myös Adi L Hasla sekä Hassan Maikal. Heistä jälkimmäinen nähdään ohimennen tuoreella videollakin samoin kuin esimerkiksi hiljattain LEGO-singlensä julkaissut Ares, joka toimii tuplaajana Lukas Leonin keikoilla.

Tsekkaa video alta. Sekä Lukas Leon että Kube nousevat tänään Seinäjoki Hiphop Festivalin lavalle, joten ehkä kaksikko kokkaa ensimmäistä kertaa yhdessä livenä Rytmikorjaamon alueella?