Lil Peep -dokumentti Everybody’s Everything nähdään valkokankaalla Suomessakin

Dokkaria esitetään ainoastaan yhden vuorokauden ajan.

Traagisesti kuolleesta Lil Peepistä tehty dokumentti Everybody’s Everything nähdään valkokankaalla myös Suomessa. Saman nimen artistin toisen postuumin albumin kanssa jakavan dokkarin ensi-ilta Yhdysvalloissa oli marraskuussa. 

Sebastian Jonesin ja Ramez Silyanin ohjaamasta dokumentista on tiedossa kuitenkin erittäin rajattu määrä esityksiä, sillä sitä esitetään valkokankaalla ainoastaan yhden päivän ajan. Kiinnostuneiden kannattaa siis merkata keskiviikko 15. tammikuuta jo nyt ylös kalenteriin.

Dokkarin synopsis kuuluu näin: ”Rap-artisti Lil Peep saavutti huiman suosion alkaessaan julkaista musiikkiaan Soundcloudissa vuonna 2014. Kolme vuotta ja kaksi miljardia striimausta myöhemmin hän kuoli yliannostukseen. Lil Peep, jonka oikea nimi oli Gustav Elijah Åhr, oli menehtyessään vain 21-vuotias. EVERYBODY’S EVERYTHING kertoo tähden huimasta noususta ja sitäkin rankemmasta romahduksesta. Elokuvan on tuottanut ohjaajalegenda Terrence Malick.”

Hiukan alle kahden tunnin mittaisessa dokkarissa käydään läpi Lil Peepin nousu huipulle kotivideoiden, kiertuemateriaalin ja useiden haastatteluiden kautta. Mukana on jopa enemmän tai vähemmän kyseenalaisesti hätäpuhelu kiertuebussista, jossa Lil Peep kuoli marraskuussa 2017.

Dokumentissa ei ole suomenkielistä tekstitystä. Trailerin näet alta.