Levymyyrät huomio! Yksi vuoden tärkeimmistä rap-albumeista julkaistaan myös vinyylinä

Gettomasan Diplomaatille järjestettiin kesäkuussa levyjulkkarit artistin kotikaupungin Club Escapen lisäksi Helsingin Tavastialla.
Loasteeze

Gettomasan Diplomaatista on tulossa vinyylipainos.

Viime viikonloppuna Blockfestin stadionlavan todella vakuuttavasti haltuunsa ottaneen Gettomasan Diplomaatti-albumi painetaan vahalle. Toukokuisesta julkaisustaan asti Suomen virallisen albumilistan kärkiviisikossa pysytelleen ja kaksi viikkoa sen piikkipaikallakin olleen pitkäsoiton vinyyliversio tulee myyntiin perjantaina 4. lokakuuta.

Kultalevyrajan rikkoneen Diplomaatin vinyylipainos on ensimmäinen kerta, kun Chosen Onen omaa tuotantoa julkaistaan vinyylillä. Esimerkiksi Gettomasan edellistä albumia ei julkaistu lainkaan fyysisessä muodossa levymyyrien harmiksi.

Levy on 500 kappaleen rajoitettu painos, ja alan liikkeistä sitä saa ainoastaan Levykauppa Äxästä. Gettomasan levy-yhtiön PME Recordsin omasta PME Storesta julkaisun saa ostettua bundle-paketissa t-paidan kanssa.

Klangin arvostelun albumista voit lukea täältä. Mikäli Diplomaatti kiinnostaa vinyylimuodossa, niin suosittelemme toimimaan nopeasti – jos suosio suoratoistopalveluissa heijastuu vähääkään fyysiseen levymyyntiin, niin älppärit myydään todennäköisesti hetkessä loppuun.