Kalle Kinos vieraili tamperelaisartistin tuottajalevyllä – Beats Pleasen albumilta toinen single ulkona

Beats Please tunnetaan myös muun muassa artistinimellä Tommi Pehmee.

Ei ”bitch please”, vaan Beats Please. Tesomalta lähtöisin olevalta tamperelaistuottajalta, joka tunnetaan myös muun muassa artistinimellä Tommi Pehmee, tipahti viime perjantaina yhteissinglen konkariartistina tunnetun Kalle Kinoksen kanssa.

Siinä missä muut nostaa hattuaan, on Tampereen Lamminpäästä kotoisin, kesällä Blockfestin lavoille nouseva Kalle Kinos valmiina pukemaan ”iso ilta” -teemaisen hatun päähänsä vieraillessaan Beats Please -tuottajalevyn toisella singlejulkaisulla.

Leppoisaa kappaletta kuvaillaan kesäpäivien bängeriksi. Tuottajana toiminut Beats Please kommentoi julkaisuaan seuraavasti:

– Kalle ei turhaan läpissään tuo esille sitä, että hommat hoidetaan jos jotain on luvattu. Tässäkin projektissa Kalle kurvas loossille ja tunnissa biisi oli kirjotettu ja nauhotettu. Tiesin jo heti tätä biittiä tehdessä, että tää sopisi Kallen tyylille, ja niin siinä tapahtui.

Tuottajalevyn lisäksi Pehmeellä on meneillään muutamia muitakin projekteja.

– Uus soolo-EP alkaa olla nauhotuksien osalta valmis, Stickylä Cliquen debyytti alkaa kans olla hyvällä mallilla myös. Sit mukaan mahtuu muutamia yhteisbiisejä sekä tietenkin tuottajalevyn jatkoa oon tässä sivussa tehnyt, hän kertoo.

Idea tuottajalevyyn oli ollut ajatuksen tasolla työn alla jo pidemmän aikaa.

– Idea tuottajalevyyn oli muhinut mun mielessä jo monia vuosia, piti vaan odotella oikeeta aikaa. Aloittelin sitä aika isolla askeleella tekee vuonna 2016, mutta levyn teema sekä porukka päivittykin uudelleen, niin sitten sille piti antaa vähän lisää aikaa.

Kokonaisuudella tullaan kuulemaan artisteja myös Tampereen ulkopuolelta.

– Kaks ekaa sinkkua tuntu luonnolliselta julkaista omalta kotikentältä. Sen verran uskallan kuitenkin mainita, että mukana on myös muitakin kuin tamperelaisia artisteja, hän toteaa.

Alta voit kuunnella tuoreen tamperelaisartistien yhteisbiisin.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.