Jodarok julkaisi omalaatuisen rakkauslaulun – mukana Minja Koski ja Lahti-Samppa

Kappale on uusin lohkaisu tulevalta Jodarokin soololevyltä.

Pitkän linjan räppärikonkari Jodarok, joka muistetaan muun muassa Aivovuoto ja Kemmuru -yhtyeistä sekä FreeRap-kokoonpanosta, julkaisi uusimman lohkaisun tulevalta soololevyltään. Viimeisin kappale on omalaatuinen rakkauslaulu, joka on tehty yhdessä taiteilijanimellä M tunnetun laulaja-näyttelijä Minja Kosken ja tuottaja Lahti-Sampan kanssa.

Dödstil levy-yhtiön tiedotteessa kerrotaan, että sanoitusten referenssit eivät ole Jodarokille tyypilliseen tapaan niitä odotetuimpia – mainitaanhan biisissä muun muassa Tower of Londonin vartijat, Helsingin kiinteistöhuolto, Stalin, Banksy ja metsäalttari. Tuloksena on kuitenkin lämmin ja tunnelmallinen duetto.

Bassorumpuun ja kitaraan pohjautuvan hillityn biitin päälle kutoutuu värikäs kuvaus yhteisen elämän alusta ja sen rakentamisesta.

– Halusin tehdä love-biisin, joka ei kerro ensihuumasta tai erosta, vaan siitä osasta niiden välissä. Se on tavallaan se homman pointti mitä etsitään, mut tuntuu, että siitä lauletaan paljon vähemmän. Tää pohjaa omakohtaiseen fiilikseen tilanteessa, kun tajuaa et nyt ollaankin tosissaan, tavarat on siirtymässä samaan osoitteeseen ja haluaa karistaa kyydistä vanhat jutut ja sen hakemisen ja keskittyä olennaiseen. Ei siis sillä tavalla, että kyttää toisen menneisyyttä, vaan niin että putsaa oman pään.

Yhteistyö Jodarokin ja Minja Kosken kanssa kehittyi jo ideana ensimmäisen tapaamisen pohjilta.

– Olin diggaillut ekaa M levyä ja tapasin Minjan sattumalta studiolla Lahdessa muutama vuosi sitten. Siitä asti on ollut mielessä, että kun sopiva träkki syntyy, niin pyydän Minjan mukaan. Yhytin hänet Saariselältä levyn teosta ja ilokseni Minja oli heti mukana ja vei biisin ihan eri tasolle.

Kuuntele alta Jodarokin uusin kappale, jonka on miksannut ja masteroinut Visa Mäkinen.