”Ilman ällii en olis kuka mä oon tänään” – SKII6:n ja iben yhteistyökappaleella on kannustava sanoma

Julius Konttinen

SKII6 julkaisee ensimmäisen albuminsa lokakuussa.

SKII6 on julkaissut uutta materiaalia Parast elämää -nimisen singlen muodossa. Kannustavaa sanomaa levittävällä raidalla kuullaan vierailijana ibeä, joka on ollut biisin julkaisun alla poikkeuksellisen aktiivinen Twitterissä.

Lyriikoissaan Skorpionille levyttävät artistit kertovat asenteistaan elämään ja sen haasteisiin. Cledoksen tuoreella CEISSI-albumilla ja samannimisessä lyhytelokuvassa isosti esillä ollut adlib-kuningas esimerkiksi muistuttaa löytäneensä oman polkunsa kokemiensa takaiskujen kautta.

RNE LM:n tuottama kappale on osa SKII6:n tulevaa albumia, jota muun muassa williamin Penelope-hitistä tunnettu Aitio miksaa parhaillaan Raumalla. Lokakuulle kaavaillulle albumille on tulossa noin kymmenen raitaa, mutta biisejä on saatu studiolla kasaan enemmänkin.

Levyltä on jo aiemmin julkaistu Bizin kanssa tehty Synttärisankari-single, jonka soundia artisti on itse kuvaillut ”kilarisoundiksi”. Toistaiseksi nimeämättömällä pitkäsoitolla tullaan kuulemaan samaa soundia enemmänkin, mutta mukana on myös muun muassa drill-vaikutteita.

Tuoreelle Parast elämää -singlelle on kuvattu Kaapelitehtaan ympäristössä oma lyriikkavideo, jonka ovat ohjanneet Niklas Ahorinta ja Niclas Roms. Ota kappale ja sen lyriikat haltuun alta.