Kalle Kinos ja Tiedemies julkaisivat ensimmäisen singlen Kalevacationin jatko-osalta

Tulevalla julkaisulla fiittaa pitkään tutkalta kadoksissa ollut FLG-jäsen.

Kalle Kinos ja Tiedemies ovat valmistelemassa jatko-osaa toissavuotiselle Kalevacation-EP:lle, kuten uutisoimme aiemmin. Nyt projektilta on julkaistu ensimmäinen single OHO.

Kertosäkeessäkin kuultavan oho-toiston ympärille muotoutuva kappale kiteyttää tehokkaasti kaiken sen mikä on olennaista Kalevacation-projekteissa. Kinoksen mukaan duolla on jo seitsemän kappaletta kasassa, ja kokonaisuuden on tarkoitus tulla ulos syksyllä tai alkutalvesta toisen singlen jälkeen.

Uusia Kalevacation-kappaleita Kinos kertoo tehneensä samassa hengessä kuin aiempiakin eli mahdollisimman pitkälle suoraan päästä etukäteen liikoja miettimättä. Ensimmäisellä levyllä ei hänen mukaansa ollut yhtäkään kirjoitettua verseä, ja tälläkin kierroksella räpit on syljetty pääasiassa sessiohenkisesti tai freestylenä.

– Been around this block, ei se nii vaikeeta oo. Seuraavaan sinkkuun en kirjottanu mitää ylös, Kinos sanoo.

Tuoreella singlellä Kinoksen lisäksi ääneen pääsee lokakuussa viidennen sooloplattansa julkaiseva Silkinpehmee, jonka kanssa Kinos muodosti takavuosina Supreme Team -nimisen kokoonpanon. Supreme Team on nimeä historiaa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö duo tekisi tulevaisuudessa yhdessä muutakin kuin fiittejä puolin ja toisin.

– Yhteinen levyki tulee viä joskus.

Kinoksen ja Tiedemiehen uudella kokonaisuudella tulee olemaan mukana toinenkin pitkän linjan tekijä, joka on kreditoitu myös tuoreen singlelohkaisun tekijätiedoissa. Samaa Maajoukkue-klikkiä heidän kanssaan aikoinaan edustanutta ja kaikessa hiljaisuudessa uutta soolomateriaalia tehnyttä Spesialistia kuullaan Kinoksen mukaan levyllä todella tylynä.

Onko Flegmaatikot-ämsee tekemässä comebackin sooloartistina? Mene ja tiedä, mutta sitä spekuloidessa kuuntele OHO alta.