Flow vei Lapinlahteen – MF Tasten debyyttisingle sai visuaalit

Sammy Marksman

Videon takana on Sammy Marksman.

Hetki siinä meni, mutta nyt MF Taste on julkaissut visuaalit noin puolentoista kuukauden takaiselle Entinen-debyyttisinglelleen. Tuoreesta videosta vastaa Sammy Marksman, jonka kädenjälkeä oli myös Teistin viimekuisen Don’t Rush (Niko Go Nuts) -freestylen video.

Tasten mukaan oman musiikkivideon tekeminen oli onnistunut opintomatka videotuotantojen maailmaan, jossa kaikki ei aina tapahdukaan yhtä nopeasti kuin studiolla. Huomion keskipisteenä oleminen tuntui Tasoi Recordsin uusimman sainauksen mielestä kuitenkin jopa yllättävän luontevalta.

– En nauti yleensä kameran edessä olosta, mutta omat musavideot ovat näköjään poikkeus. Mä en ollut ollenkaan niin cringe kuin olisin luullut, heh.

Videonsa ideoiden Taste sanoo kummunneen samasta hullusta mielestä kuin kappaleen lyriikoidenkin. Kuvauslokaatioksi valikoitui Lapinlahden legendaarinen vanha mielisairaala.

– Siellähän niitä muitakin suuria taiteilijoita on ollut lepuuttamassa, DJ Tastenakin tunnettu artisti kuittaa.

Itse kappaleesta Taste kertoo saaneensa palautetta pääasiassa muilta artisteilta, joiden joukossa on ollut niin OG-räppäreitä, freestyleräpin suomenmestareita kuin nousevia tulokkaitakin. Heittereiden puheita ei ole isommin kuulunut.

– Kauheesti en oo negatiivista palautetta saanut omiin korviin, mutta varmasti niitäkin kommentteja tulee nyt sitten paljon kun siirrytään YouTuben maailmaan. Peukkuja alaspäin tulee aina isolla prosentilla, mikä itselle ehkä tarkoittaa vaan sitä että ollaan aidon jäljillä.

Uuttakin materiaalia on tulossa. Teistillä onkin jo kasassa useita kappaleita, jotka hän haluaa julkaista.

– Pitää vaan miettiä mitä tarjoillaan seuraavaksi ja missä paketissa. Voin kuitenki luvata että syksyllä tulee jotain joka yllättää teidät täysin.